Bevrijd jezelf

 

Herinneringen die je pijn doen voor altijd opruimen.

bevrijd jezelfMijn leven veranderde in een paar seconden op een zonnige ochtend in juni 2004. Ik stapte op de fiets naar mijn werk, twee straten verder nam een auto de binnenbocht. In een flits keek ik of ik voorlangs kon schieten. Te dicht bij. De andere kant een stoeprand en struiken, te hoog. Ja, dan moet het maar gebeuren. De auto stond niet gelijk stil.
Mijn voet zat klem tussen voorwiel en wegdek. Wat was ik bang dat het wiel mijn voet zou verbrijzelen. Toen ik op één voet en met twee krukken rondliep kreeg ik veel praktische hulp. Maar weet je wat ik miste? Een arm om mij heen. Iemand die begreep dat ik toen bang was voor de toekomst. Iemand die mij kon troosten en helpen dit verdriet te verwerken, mijn angst en onzekerheid weg te halen.

 

Van slechte herinneringen slechts herinneringen maken

 

bevrijd jezelfHerken je dit? Herinneringen die soms jaren later nog pijn doen. Ik mocht mijn verdriet niet laten zien, ik kon er met niemand over praten. Omdat we geleerd hebben onze emoties niet te tonen, slikken we ze in.
Ik had het geluk om jaren later iemand tegen te komen die mij leerde om al mijn slechte herinneringen te ontdoen van de emotionele laag.
Doordat ik nu mijn emoties niet meer inslik, hopen ze niet op in  mijn lichaam. Hierdoor heb ik geen lichamelijke klachten meer en kan ik weer van alles doen.

“Haal samen met mij alle opgeslagen emoties uit je rugzak.
Zonder hele verhalen, snel en effectief.”

Wil jij jezelf ook bevrijden van emotionele ballast?

 

bevrijd jezelfAls ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoeveel last je kunt hebben van het niet mogen uiten van je verdriet, dat je altijd “decorum” moet bewaren. Ik kreeg steeds meer lichamelijke klachten en blessures. Vanaf het moment dat ik was aangereden, kwam ik in een neerwaartse spiraal. 

Totdat het moment waarop ik mijn baan kwijtraakte. Toen ontmoette ik iemand die mij wilde helpen, maar eerst moest ik mijn rugzak legen.

Ik was eerst wat sceptisch, zou deze methode wel werken? Tijdens jarenlange begeleiding van een psycholoog had ik steeds meer klachten gekregen. Tot mijn verbazing merkte ik al in de week na de eerste sessie verbetering. Dat smaakte naar meer. 

Vol goede moed ben ik stap voor stap alle problemen die zich vastgezet hadden in mijn lichaam gaan oplossen. Geen gemakkelijke weg. Langzaamaan werd ik een vrouw met meer zelfvertrouwen, eentje die weer kon lachen en leuke dingen doen. Dat was mijn stimulans.

Ik verdiepte mij in de techniek en volgde trainingen, zodat ik jou ook kan helpen je te bevrijden van alle opgeslagen ballast.

 

 

 

Bevrijd jezelf van wat jou pijn doet!

 

Bevrijd jezelf met Emotional Freedom TechniquesDoet die herinnering alweer en nog steeds pijn en wordt dat maar niet minder? Voel jij je nog steeds boos, bang, verdrietig of gekwetst? Kun je steeds minder door een stapeling van klachten na die eerste grote klap?
Uit eigen ervaring weet ik dat dit om te buigen is. Al snel merk je dat je lichaam herstelt, mogelijk al bij de eerste sessie. Je kunt weer doen wat jij leuk vind, zonder je zorgen te maken of het wel gaat. Plus je krijgt nog een bonus: ik leer je hoe je dit zelf kunt toepassen.

Bevrijd jezelf met Emotional Freedom Techniques!

Wat anderen over mij zeggen:

Karin heeft mij behandeld met EFT (Emotional Freedom Techniques) en dit is heel goed bevallen. Ze blijft rustig, houdt het proces goed in de gaten, laat zich niet afleiden en gaat kordaat te werk.

Nynke

De sessies bij jou hebben bij mij goed gedaan ik voel mij nu zekerder en zit weer volop in de hectiek van mijn werk en ik hoop dit gevoel vast te kunnen houden.

Ik kan nu wel zeggen dat jij mij tools hebt gegeven waarmee ik verder kan en wil je hiervoor bedanken.

Mocht het nodig zijn kom ik zeker bij jou terug.

Elly

Wil jij ook snel van je klachten af?

 

 Wil jij jezelf bevrijden?

 

Dit werkt snel en effectief

 

bevrijd jezelf

De kloppunten waarmee we werken.

Vraag jij je nu af waarom deze methode wel werkt?
Het geheim zit in het gebruik van de meridianen die door je lichaam lopen. Kennis die de Chinezen al eeuwenlang toepassen in de acupunctuur. Hierdoor stroomt je energie door je lichaam, maar soms zitten er blokkades.
Door zachtjes op de meridiaanpunten te kloppen, kun je de blokkade oplossen. Daarna kun je afscheid nemen van de herinnering die je pijn doet.
Soms is een rondje kloppen al genoeg. Voor een ander onderwerp zijn er meer rondjes nodig voordat je zegt “Ik voel nu niets meer.”

 

 

Klop jezelf vrij

 

Tijdens de eerste afspraak kijken we gelijk naar wat je op dat moment in je lichaam voelt. Hier gaan we mee aan de slag door zachtjes te kloppen op meridiaan punten op je hoofd en bovenlichaam. Tegelijk spreken we een zinnetje uit over wat je voelt, bijvoorbeeld “Ik voel mijn hoofdpijn.” Na elk rondje kloppen kijken we hoe het nu voelt. We kunnen spelen met de zinnetjes, een of twee woorden veranderen voor meer effect. Je gaat thuis met de variaties aan de slag. Doordat jij leert hoe je moet kloppen en zinnetjes maken, kun jij jezelf verder helpen. Ik heb ik 2 pakketten gemaakt, je betaalt zo per sessie minder dan wanneer je voor losse sessies kiest. Een sessie duurt 60 minuten. 

Voor beide pakketten geldt:

  • Gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking van 10 minuten.
  • Online of in de praktijk af te spreken.
  • Na aanmelding ontvang je een intake-formulier om thuis alvast in te vullen.

Pakket snelle bevrijding

 

bevrijd jezelf

 

We spreken 3 keer af, in de praktijk of online.
Na elke afspraak krijg je zinnen mee over het onderwerp waar we mee bezig zijn geweest om thuis mee verder te gaan. Dit zorgt voor nog meer effect.
We bekijken samen hoeveel tijd er tussen een afspraak zit.

De prijs voor 3 sessies van een uur is € 225,00.

Lees in mijn blogs waarmee ik je kan helpen

Pakket diepe bevrijding

 

bevrijd jezelf

 

We spreken 6 keer af, in de praktijk of online.
Na elke afspraak krijg je zinnen mee over het onderwerp waar we mee bezig zijn geweest om thuis mee verder te gaan. Dit zorgt voor nog meer effect.
We bekijken samen hoeveel tijd er tussen een afspraak zit.

De prijs voor 6 sessies van een uur is € 450,00.

 

Veel gestelde vragen

Word je vergoed door de zorgverzekeraars?

Ik word niet vergoed. Als je bij mij komt, is dat een investering in jezelf. Of een investering die je voor je kind doet.

Heb ik een verwijzing nodig?

Je hebt geen verwijzing nodig als je bij mij een afspraak wilt maken.
Als we de eerste afspraak hebben gemaakt, krijg je van mij een formulier om in te vullen en als je bij mij komt mee te nemen. Bij een online afspraak kun je het ingevulde formulier aan mij mailen.

Als ik vastloop met mijn huiswerk, mag ik dan contact opnemen?

Natuurlijk mag je vragen stellen als er iets is. Ik reageer zo snel mogelijk tussen 8.00 en 19.00 uur. Als ik met een sessie bezig ben, neem ik geen telefoon aan.

Waarom werk je met pakketten?

Dan kunnen we dieper en grondiger alle kanten van je klacht behandelen. De losse sessies zijn € 5,00 per sessie duurder, maar die kun je ook afnemen.

Behandel je ook kinderen?

Ik behandel ook kinderen en werk ik met pakketten.

Wil jij jezelf bevrijden?

 

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

12 + 10 =

 

Je mag mij ook bellen op 06-17909495 of mailen naar karin@leegjerugzak.nl.

Mijn afspraken maak ik van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 17.00 uur.
Je hoeft niet naar mijn praktijk te komen, we kunnen ook een sessie afspreken via Skype.
Afspraken die niet 48 uur van te voren zijn afgezegd, breng ik in rekening.

Ben je op zoek naar een EFT behandelaar dichter bij jou in de buurt? Kijk dan op It’s just therapy.

 

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwtjes via Facebook.