Presentatie Leeg je rugzak op 21 november 2018 tijdens de Open Coffee in Zevenaar

 

Deze EFT uitleg werkwijze heb ik als korte demonstratie gegeven op een seizoenskwaaltje, namelijk keelpijn. Hiermee heb ik de bezoekers kennis laten maken mijn praktijk en ze de snelheid van van Emotional Freedom Techniques (EFT) laten ervaren.

Ik help mensen bij het verwijderen van pijnlijke herinneringen om zo letterlijk en figuurlijk minder last van pijn te hebben in hun leven.
Mijn specialisatie is het werken vanuit wat je nu voelt. Geen verhalen houden over wat er ooit vroeger is gebeurd. Maar snel en effectief aan de slag gaan, met gelijk de eerste zichtbare resultaten.

 

EFT uitleg werkwijze en emoties

 

Emoties, we kennen ze allemaal: boos, bang, verdrietig, blij.
Je mag laten zien dat je blij bent, dat vinden mensen meestal niet eng en de omgeving heeft er vaak geen moeite mee.
Laten zien dat je boos bent, dat kan al wat lastiger worden. Soms heb jij jezelf ingeprent dat je liever de vrede wilt bewaren, dat je een hekel hebt aan ruzie. Dus zeg je niet dat je het ergens niet mee eens bent. Je slikt je boosheid in.
Zeggen dat je ergens bang voor bent, niet iedereen durft dat altijd te doen.
Of wat te denken van verdriet? Je kunt het herkennen als je keel dichtknijpt van verdriet, de bekende brok in de keel.

Als je telkens al je emoties inslikt, slaan ze op in je lichaam. Wanneer je terugdenkt aan een gebeurtenis, klopt de emotie weer aan de deur. En telkens weer slik je het in. Het gaat zich ophopen en zorgt voor blokkades. Net zo lang tot je de emotie wel toelaat en er wat mee gaat doen.

Dat is waar ik je mee kan helpen. Je hoeft geen goed geheugen te hebben en alle herinneringen exact terug te halen. Aan verhalen vertellen doe ik ook niet.
Wat ik wel doe? Dat is kijken naar wat je nu, op dit moment, voelt en daar aandacht aan schenken. Daar gaan we mee aan de slag door te kloppen op meridiaan punten. We gebruiken de volgende punten: voorhoofd, bij de wenkbrauwen, naast het oog, onder het oog, bovenlip, kuiltje in de kin, sleutelbeen, borstbeen, onder de oksel.

Ik help je graag om zonder te graven in het verleden af te komen van pijnlijke herinneringen. Als cadeautje leer ik je hoe je dit in de toekomst kunnen voorkomen. Zo maak je van slechte herinneringen slechts herinneringen.

 

Vraag nu een gratis sessie of mijn E-book aan!

 

In deze sessie help ik je ontdekken waarom jij telkens weer terug loopt om nog een stuk chocolade te pakken, nog een koekje of handje chips, of wat jouw verslaving is.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe dit werkt? De uitleg vind je in mijn gratis E-book.