Helende handen, ieder mens heeft helende kracht in zijn of haar handen. Maar deze vaardigheid of gave zijn veel mensen zich niet meer bewust.
Sommige mensen denken dat dit alleen iets is wat je kunt gebruiken als je Reiki hebt geleerd of als magnetiseur werkzaam bent. Of misschien nog een andere beroepsgroep die werkt met massage.

 

De kracht van helende handen

 

Wat als je nu het boek “Mudra’s” uit een ander blog hebt gevonden en jij jezelf gezond voelt? Dan nodig ik jou uit om alle oefeningen stuk voor stuk uit te proberen. Ergens zal je een reactie in je lichaam opmerken.
Toen ik alle oefeningen uit probeerde, merkte ik ook dat ik bij de een meer reactie had dan bij de ander. En ik merkte vooral reacties op plaatsen waarvan ik weet dat in het verleden dit zwakke plekken waren.

Wat als je het boek niet meer hebt kunnen vinden? Of als je merkt dat er iets is, maar je hebt geen zin om 75 dingen uit te proberen?
Dan kun je een eenvoudige oefening doen waarbij je alle vingers behandelt. Ga rustig zitten en pak met je linkerhand je rechter duim vast en voel wat er gebeurt. Als er geen reactie meer is, ga je verder met je wijsvinger. Zo ga je door tot je ook je pink hebt gehad. Dan wissel je van hand, dus met je rechter hand je linker duim vastpakken. En ook hierna door naar alle vingers.
Zorg wel dat je met je voeten op de grond zit, dan kan alles via je voeten de aarde instromen.

 

Hoe zorg jij ervoor dat je lichaam zichzelf kan helen?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Mijn andere blogs over de energie van de handen vind je hier.