Ik accepteer geen beperkingen, dat zie ik veel op Social Media, mensen accepteren niet dat ze die dingen nu niet kunnen doen die ze eigenlijk wilden doen.
Vele activiteiten en evenementen zijn afgelast sinds de regering op 12 maart 2020 maatregelen afkondigde om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.
Ook ik heb hier mee te maken, een feest is afgelast, vrijwilligerswerk gaat niet door.

Ik kan mij hier wel aan ergeren, maar ik weet uit ervaring dat ik er dan juist meer last van krijg dan dat het minder wordt. Ja, natuurlijk de eerste teleurstelling was er ook bij mij.
Maar omdat ik uit ervaring weet dat ik er meer last van heb als ik er mee bezig blijf, laat ik het los. Ik bedenk wat ik dan wel kan doen met deze onverwachte extra vrije tijd.

Zo was ik absoluut niet in de eerste tijd nadat ik was aangereden. Ik was boos als ik iets leuks niet meer kon doen zoals vroeger. Het gevolg was nog meer pijn. Tot ik er achter kwam dat als ik dat niet deed, ik niet last van pijn had. Pas later kwam ik er achter dat ik er geen last van hoefde te hebben. Toen had ik mijn emoties opgeruimd.

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen waarom hij of zij de beperkingen die zijn opgelegd niet kan of wil accepteren.

Los je eigen emoties en blokkades op. En zo help je gelijk je kinderen jonger dan 12 jaar. Of wat je van je ouders hebt meegekregen.

 

Kun jij accepteren dat jij je moet aanpassen?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

De hele serie blogs rond het Corona virus vind je als E-book en in dit overzicht.