Ik ben woest, wie heeft dat nog nooit gezegd? Ik denk dat de meeste mensen dat ooit wel zijn geweest, mogelijk ook gezegd hebben.
Maar wat als jij je wel zo voelt, maar het nooit hebt gezegd? Ja, dan kan het zijn dat je dit hebt opgeslagen in je lichaam. Dat het zich heeft vastgezet op je blaas of je lever, dat je hier klachten hebt. Als je de dingen waar jij nog steeds zo kwaad over bent, gaat oplossen, dan kunnen deze klachten heel goed minder worden of zelfs verdwijnen.

 

Ik ben woest, ik…….

 

Ja wat vul jij in op die puntjes? Wil jij de boel kort en klein slaan? Of slik je alles in en beheers jij jezelf met veel moeite?
Het eerste wordt in de maatschappij niet zo erg gewaardeerd. En het tweede waardeert je lichaam niet zo erg. Het is niet zo erg als dat ooit een keertje voorkomt, maar als je daar een gewoonte van hebt gemaakt, ga je dat op den duur wel merken.

Ga eens bij jezelf na wat je precies voelt, waar jij zo ontzettend boos over bent.
Is het de manier waarop iemand iets doet?
Of is het de persoon die jou zo kwaad heeft gemaakt?
Misschien is het wel iets dat hij of zij heeft gedaan. Of juist niet heeft gedaan.

Waar voel je die boosheid in je lichaam? En wat voel je dan?
Probeer dat eens onder woorden te brengen en ga daarmee aan de slag.
Als je daarmee klopt, dan kun je zomaar op meer dingen komen die jou zo kwaad maken. De toon of de woorden. Of het moment waarop het werd gezegd. Misschien wel vanwege de mensen die het hoorden.

 

Ga jij aan de slag om te boosheid op te lossen?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Lees al mijn blogs over boosheid loslaten.