Ik kook van woede, ja dat kan. Zeker als je telkens alles van iedereen accepteert. Wanneer je niet zegt dat je het er niet mee eens bent of iets niet wilt doen.

Ook ik heb dat heel lang gedaan, om wille van de lieve vrede. Maar ja, de boosheid over het volgende komt bovenop wat er al zat. Steeds komt er wat bij, er gaat niets af. Net zo lang tot je het kookpunt bereikt.
Je lichaam reageert hier op. Bij mij uitte zich dat doordat ik vaak en langdurig verkouden was.

Het is veel gezonder voor jou om het niet zo op te stapelen. Eerder aan de slag te gaan met het oplossen van alles wat je aan boosheid hebt ingeslikt. Dat kun je prima doen door Emotional Freedom Techniques te gebruiken. In deze blog geef ik enkele voorbeeldzinnen die je kunt gebruiken.

 

Ik kook van woede, maar niet lang meer

 

Als jij alle redenen waardoor jij niet hebt gezegd dat je het er niet mee eens was nu oplost. En wanneer je alle situaties benoemt om het op te lossen, hoef je niet meer te zeggen ik kook van woede.
En ja, het is oké om het ergens niet mee eens te zijn. Je hoeft echt niet alles van iedereen en altijd te accepteren als het voor jou niet goed voelt.
Begin eens met hardop voor je zelf te zeggen “Ik ben boos en dat is helemaal oké.”  Herhaal dat een paar keer, tot je de spanning voelt afnemen.

 

Hoe ga jij aan de slag om je woede op te lossen?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Lees al mijn blogs over boosheid loslaten.