Ik wil weer stralen, dat was jaren niet het geval. Wie wil dat nou niet na een moeilijke periode?
Nadat ik was aangereden, zag de wereld er voor mij steeds meer uit zoals de lucht op deze foto uit augustus 2018. Ik stond niet echt in het middelpunt van de belangstelling, maar toen kwam ik aan de zijlijn te staan.
Een van de voornaamste redenen was dat ik niet meer goed kon bewegen. Lopen en zwemmen ging niet meer zoals eerst. Het lopen was na anderhalf jaar wel verbeterd, toen pas had ik de juiste hulp.

Ik kwam daarna toch in een spiraal omlaag terecht. Steeds weer ziek of geblesseerd en kon ik een tijd letterlijk niet mee doen. Ik was erg gevoelig voor blessures, niet alleen aan mijn voeten, maar ook aan de armen. Dat had als gevolg dat het sporten steeds moeizamer ging.
Dat ging samen met steeds meer medicijnen, daardoor werd ik dagelijks geconfronteerd met het bewijs dat het niet goed ging met mij.
Terwijl ik heel wat anders wilde. Namelijk onbezorgd sporten, de tuin kunnen doen of een dag op stap gaan, zonder mij af te hoeven vragen of het wel zou lukken. Voor het huishouden had ik hulp, want ik zag mijn huis steeds slordiger worden.

 

Ik wil weer stralen

 

Nu zat ik voor mijn gevoel op een dieptepunt toen ik ook nog eens ontslagen werd.
Niets was minder waar, het was een keerpunt in mijn leven om weer te gaan stralen.

Ik had al die jaren niet de boodschappen geluisterd die mijn lichaam gaf. En hoe langer ik daar doof en blind voor was, des te harder vroeg mijn lichaam om aandacht.
Ik mocht van vanaf dat ik mij kan herinneren niet laten zien hoe ik mij voelde. Als ik dat wel deed, dan stelde ik mij aan, het was toch niet zo erg.
Ook nadat ik was aangereden hield ik dat patroon aan. Als ik ergens over wilde praten, kreeg ik of geen reactie of al halverwege dwingende en bindende adviezen.

Het keerpunt kwam toen ik leerde dat ik 50 jaar lang alle emoties had opgeslagen in mijn lichaam. Die hadden de tijd gehad om vele blokkades op te werpen, waardoor de energie niet meer vrijuit kon stromen.
Als je energie niet kan stromen, dan krijg je pijnklachten en andere lichamelijke ongemakken.
Hoe meer ik opruimde, des te meer ik weer ging stralen. Mijn omgeving was blij dat ze mij weer zagen lachen, dat ik niet zo somber overkwam.

Was het een gemakkelijk weg? Nee, zeker niet.
Was het de moeite waard? Absoluut, ik kan het iedereen aanraden. Daarom kan ik jou als ervaringsdeskundige op een ander manier helpen dan iemand die het zelf niet meegemaakt heeft.

 

Wanneer word jij weer je stralende zelf?

 

Wat ik heb bereikt, wil ik graag met anderen delen. Dat is de reden waarom ik met mijn praktijk ben begonnen. Naast de techniek die mij geholpen heeft, heb ik mij verdiept in andere werkwijzen die ik toepas.
Ik kijk wat voor jou het beste is op het moment dat wij een afspraak hebben. Dan kan live, maar ook prima online.

Wil je mij eerst beter leren kennen? Klik dan op de knop “Uitleg in de praktijk” daar staat meer over de techniek die mij op weg geholpen heeft naar een ander leven.
Je kunt vragen stellen door op de knop “Contactpagina” te klikken.
Of maak direct een afspraak in mijn agenda als je aan de slag wilt gaan om jouw spiraal tot staan te brengen door op “Naar de agenda” te klikken.

Hoe ik de verschillende problemen die ik tegenkwam, en overwon, na een ongeluk, kun je hier vinden.

Zoek je een therapeut dichter bij jou in de buurt? Kijk dan op It’s just therapy.