Star Remedies

 

starremediesStar Remedies zijn bloesemremedies die gemaakt worden door Madeleine en Micha Meuwessen. Er zijn 14 combinatieremedies en 53 losse remedies.
De remedies werken op emotioneel niveau en kunnen daardoor extra ondersteuning bieden als je met mij de opgeslagen emoties gaat oplossen.

Mogelijk heb je weleens gehoord van de Rescuedruppels van Bach. Zeker in de examenperiode worden deze door de drogisterijen wel gepromoot. Daar zijn ook losse remedies te koop zoals die ontdekt zijn door Eduard Bach. In totaal heeft hij 38 verschillende bloesems gebruikt. Zijn werk vormt de basis voor de Star Remedies.

 

 

Het verschil tussen de remedies van Bach en de Star Remedies is de mate van zuiverheid en puurheid en dat er meer soorten bloesems worden gebruikt. De combinaties kunnen zo door iemand gekozen worden. Als het niet jouw combinatie is, reageer je er niet op.
Deze bloesemremedies kunnen naast medicijnen gebruikt worden.

Let op, Star Remedies werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor voorgeschreven medicijnen of acute medische hulp!

 

Eigen erstarremediesvaring met Star Remedies

 

Tijdens een afspraak met een natuurgeneeskundige vertelde hij mij dat er iets nieuws was in de praktijk. Dat waren de Star Remedies, waarvan hij mij een flesje in de hand gaf. Wat voelde de kracht van dat flesje sterk. Hij liet mij nog twee andere flesjes voelen, deze waren minder en veel minder sterk.

Ik heb het flesje waar ik zo sterk op reageerde gekocht en zelf uitgeprobeerd. Dat was combinatie 8, waarvan ik pas na de keuze hoorde wat de werking ervan is. Dit sloeg de spijker op z’n kop met wat er op dat moment speelde. En het legde ook een basis voor wat er een paar weken later op mij afkwam.

Ik merkte tijdens het gebruik nog wat anders op, namelijk dat dit veel krachtiger werkte dan de algemene rescue druppels van Bach.
Daarom ben ik blij dat dit op mijn pad kwam.

 

 

Ondersteuning in het verwerken van emoties

 

Zelf heb ik een aantal jaar geleden zonder enige ondersteuning van hulpmiddelen mijn rugzak leeggemaakt. Pas na driekwart jaar kwam er een edelsteen in mijn hand. Die was na een maand op, helemaal leeg. Ook andere edestenen kregen mijn belangstelling en enkele andere stenen waren snel leeg, werkten niet meer.
Mijn belangstelling voor de werking van edelstenen was toen gewekt. Vandaar dat ik ook stenen bij mij in de praktijk heb omdat ze je kunnen ondersteunen in je proces. 

Toch gun ik het jou om ook op een andere manier een steuntje in de rug te hebben. Vandaar de toevoeging van de Star Remedies in mijn aanbod. Want ik heb zelf gemerkt hoe ontzettend krachtig deze zijn.
In de praktijk heb ik alleen de kant en klare combinaties staan. Deze kun je bij een afspraak met mij aanschaffen, als je daar behoefte aan hebt. 

Wanneer je meer wilt weten over de Star Remedies en hun werking, kijk dan op deze website: https://www.starremedies.nl/

starremedies