Verder leven na een ongeluk

 

 

Het trauma van je ongeluk verwerken en zo de neerwaartse spiraal stoppen

trauma ongeluk verwerken

In de spiraal omlaag: augustus 2013.

Mijn leven veranderde in een paar seconden op een zonnige ochtend in juni 2004. Ik stapte op de fiets naar mijn werk, twee straten verder nam een auto de binnenbocht. In een flits keek ik of ik voorlangs kon schieten, te dicht bij. De andere kant een stoeprand en struiken, te hoog. Ja, dan moet het maar gebeuren. De auto stond niet gelijk stil en mijn voet zat klem tussen voorwiel en wegdek. Ik was enorm bang dat het wiel mijn voet zou verbrijzelen.
Toen ik op één voet en met twee krukken rondliep kreeg ik veel praktische hulp. Maar weet je wat ik miste? Een arm om mij heen. Iemand die begreep dat ik toen bang was voor de toekomst. Iemand die mij kon troosten en helpen dit verdriet te verwerken. Om mijn trauma van het ongeluk te verwerken.

trauma ongeluk verwerken

In de spiraal omlaag: augustus 2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn leven veranderde in een paar seconden op een zonnige ochtend in juni 2004. Ik stapte op de fiets naar mijn werk, twee straten verder nam een auto de binnenbocht. In een flits keek ik of ik voorlangs kon schieten, te dicht bij. De andere kant een stoeprand en struiken, te hoog. Ja, dan moet het maar gebeuren. De auto stond niet gelijk stil en mijn voet zat klem tussen voorwiel en wegdek. Ik was enorm bang dat het wiel mijn voet zou verbrijzelen.
Toen ik op één voet en met twee krukken rondliep kreeg ik veel praktische hulp. Maar weet je wat ik miste? Een arm om mij heen. Iemand die begreep dat ik toen bang was voor de toekomst. Iemand die mij kon troosten en helpen dit verdriet te verwerken. Om mijn trauma van het ongeluk te verwerken.

 

“Als ervaringsdeskundige help ik vrouwen die na een ongeluk in een neerwaartse spiraal zijn gekomen,
deze te stoppen en zo veel mogelijk om te buigen.”

Trauma ongeluk verwerken kon ik niet met traditionele therapie

 

trauma ongeluk verwerken

Ik doe alles weer: september 2019.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoeveel last je kunt hebben van het niet mogen uiten van je verdriet, dat je altijd “decorum” moet bewaren. Ik kreeg hierdoor steeds meer lichamelijke klachten en blessures. Vanaf het moment dat ik was aangereden, kwam ik in een neerwaartse spiraal. 

Totdat het moment waarop ik mijn baan kwijtraakte. Toen ontmoette ik iemand die mij wilde helpen, maar eerst moest ik mijn rugzak legen.

Ik was eerst wat sceptisch, zou deze methode wel echt werken? Tijdens jarenlange begeleiding van een psycholoog had ik immers steeds meer klachten gekregen. Tot mijn verbazing merkte ik al in de week na de eerste sessie verbetering, dat smaakte naar meer. 

Vol goede moed ben ik stap voor stap alle problemen die zich vastgezet hadden in mijn lichaam gaan oplossen. Geen gemakkelijke weg. Langzaamaan werd ik een vrouw met meer zelfvertrouwen, eentje die weer kon lachen en leuke dingen doen. Dat was mijn stimulans.

Ik verdiepte mij in de techniek en volgde trainingen, zodat ik jou ook kan helpen je te bevrijden van alle opgeslagen emotionele bagage.

Trauma ongeluk verwerken kon ik niet met traditionele therapie

 

trauma ongeluk verwerken

Ik doe alles weer: september 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoeveel last je kunt hebben van het niet mogen uiten van je verdriet, dat je altijd “decorum” moet bewaren. Ik kreeg hierdoor steeds meer lichamelijke klachten en blessures. Vanaf het moment dat ik was aangereden, kwam ik in een neerwaartse spiraal. 

Totdat het moment waarop ik mijn baan kwijtraakte. Toen ontmoette ik iemand die mij wilde helpen, maar eerst moest ik mijn rugzak legen.

Ik was eerst wat sceptisch, zou deze methode wel echt werken? Tijdens jarenlange begeleiding van een psycholoog had ik immers steeds meer klachten gekregen. Tot mijn verbazing merkte ik al in de week na de eerste sessie verbetering, dat smaakte naar meer. 

Vol goede moed ben ik stap voor stap alle problemen die zich vastgezet hadden in mijn lichaam gaan oplossen. Geen gemakkelijke weg. Langzaamaan werd ik een vrouw met meer zelfvertrouwen, eentje die weer kon lachen en leuke dingen doen. Dat was mijn stimulans.

Ik verdiepte mij in de techniek en volgde trainingen, zodat ik jou ook kan helpen je te bevrijden van alle opgeslagen emotionele bagage.

Wil jij ook zo’n verandering doormaken?
Boek dan nu je afspraak!

Wat anderen over mij zeggen:

Karin heeft mij behandeld met EFT (Emotional Freedom Techniques) en dit is heel goed bevallen. Ze blijft rustig, houdt het proces goed in de gaten, laat zich niet afleiden en gaat kordaat te werk.

Nynke

De sessies bij jou hebben bij mij goed gedaan ik voel mij nu zekerder en zit weer volop in de hectiek van mijn werk en ik hoop dit gevoel vast te kunnen houden.

Ik kan nu wel zeggen dat jij mij tools hebt gegeven waarmee ik verder kan en wil je hiervoor bedanken.

Mocht het nodig zijn kom ik zeker bij jou terug.

Elly

Trauma ongeluk verwerken

 

Tijdens de eerste afspraak kijken we gelijk naar wat je op dat moment in je lichaam voelt. Hier gaan we mee aan de slag, daarvoor gebruik ik verschillende technieken. Ik kies voor die techniek welke op het moment de meest effectieve is voor waar jij mee zit als we onze afspraak hebben.

Afhankelijk van de gekozen techniek kun je huiswerk mee krijgen. Uiteraard is het zinvol om ermee aan de slag te gaan, zo versterk je zelf het effect van de afspraak. Het hoeft niet, maar stel jezelf dan de vraag: “Hoe graag wil ik van mijn klachten af?

Handig om te weten:

  • Vooraf ontvang je een intake-formulier
  • Een sessie duurt 60 minuten
  • Een afspraak kan in de praktijk of online plaatsvinden
  • Afspraken dienen 48 uur van te voren afgezegd te worden
  • Betaling per pin of overmaken
  • Een sessie kost € 80,–

Wil jij het trauma van een ongeluk verwerken?

Boek nu je afspraak of neem contact op!