Verder leven na een ongeluk

 

 

Het trauma van je ongeluk verwerken om de neerwaartse spiraal te stoppen en om te buigen

bevrijd jezelfMijn leven veranderde in een paar seconden op een zonnige ochtend in juni 2004. Ik stapte op de fiets naar mijn werk, twee straten verder nam een auto de binnenbocht. In een flits keek ik of ik voorlangs kon schieten, te dicht bij. De andere kant een stoeprand en struiken, te hoog. Ja, dan moet het maar gebeuren. De auto stond niet gelijk stil en mijn voet zat klem tussen voorwiel en wegdek. Ik was enorm bang dat het wiel mijn voet zou verbrijzelen.
Toen ik op één voet en met twee krukken rondliep kreeg ik veel praktische hulp. Maar weet je wat ik miste? Een arm om mij heen. Iemand die begreep dat ik toen bang was voor de toekomst. Iemand die mij kon troosten en helpen dit verdriet te verwerken. Om mijn trauma van het ongeluk te verwerken.

“Ik help vrouwen die na een ongeluk in een neerwaartse
spiraal zijn gekomen dat te stoppen en om te buigen.”

Trauma ongeluk verwerken kon ik niet met traditionele therapie

 

bevrijd jezelfAls ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoeveel last je kunt hebben van het niet mogen uiten van je verdriet, dat je altijd “decorum” moet bewaren. Ik kreeg hierdoor steeds meer lichamelijke klachten en blessures. Vanaf het moment dat ik was aangereden, kwam ik in een neerwaartse spiraal. 

Totdat het moment waarop ik mijn baan kwijtraakte. Toen ontmoette ik iemand die mij wilde helpen, maar eerst moest ik mijn rugzak legen.

Ik was eerst wat sceptisch, zou deze methode wel echt werken? Tijdens jarenlange begeleiding van een psycholoog had ik immers steeds meer klachten gekregen. Tot mijn verbazing merkte ik al in de week na de eerste sessie verbetering, dat smaakte naar meer. 

Vol goede moed ben ik stap voor stap alle problemen die zich vastgezet hadden in mijn lichaam gaan oplossen. Geen gemakkelijke weg. Langzaamaan werd ik een vrouw met meer zelfvertrouwen, eentje die weer kon lachen en leuke dingen doen. Dat was mijn stimulans.

Ik verdiepte mij in de techniek en volgde trainingen, zodat ik jou ook kan helpen je te bevrijden van alle opgeslagen emotionele bagage.

Wat anderen over mij zeggen:

Karin heeft mij behandeld met EFT (Emotional Freedom Techniques) en dit is heel goed bevallen. Ze blijft rustig, houdt het proces goed in de gaten, laat zich niet afleiden en gaat kordaat te werk.

Nynke

De sessies bij jou hebben bij mij goed gedaan ik voel mij nu zekerder en zit weer volop in de hectiek van mijn werk en ik hoop dit gevoel vast te kunnen houden.

Ik kan nu wel zeggen dat jij mij tools hebt gegeven waarmee ik verder kan en wil je hiervoor bedanken.

Mocht het nodig zijn kom ik zeker bij jou terug.

Elly

Trauma ongeluk verwerken op een effectieve manier

 

Bevrijd jezelf met Emotional Freedom TechniquesDoet die herinnering alweer en nog steeds pijn en wordt dat maar niet minder? Voel jij je nog steeds boos, bang, verdrietig of gekwetst? Kun je steeds minder door een stapeling van klachten na die eerste grote klap?
Uit eigen ervaring weet ik dat dit om te buigen is. Al snel merk je dat je lichaam herstelt, mogelijk al bij de eerste sessie. Je kunt weer doen wat jij leuk vind, zonder je zorgen te maken of het wel gaat.
Bovendien krijg je nog een bonus: ik leer je hoe je dit zelf kunt toepassen.

Wil jij ook snel van je klachten af?

 

 Wil jij jezelf bevrijden?

 

 

Trauma ongeluk verwerken met Emotional Freedom Techniques (EFT)

 

Tijdens de eerste afspraak kijken we gelijk naar wat je op dat moment in je lichaam voelt. Hier gaan we mee aan de slag door zachtjes te kloppen op meridiaan punten op je hoofd en bovenlichaam. Tegelijk spreken we een zinnetje uit over wat je voelt, bijvoorbeeld “Ik voel mijn hoofdpijn.” Na elk rondje kloppen kijken we hoe het nu voelt. We kunnen spelen met de zinnetjes, een of twee woorden veranderen voor meer effect.

Je gaat thuis met de variaties aan de slag. Doordat jij leert hoe je moet kloppen en zinnetjes maken, kun jij jezelf verder helpen.
Ik heb ik 2 pakketten gemaakt, je betaalt zo per sessie minder dan wanneer je voor losse sessies kiest. Het voordeel is dat je dan weet waar je aan toe bent. Daarnaast is een sessie vaak te weinig om alles echt vanaf de wortel op te lossen.
Een sessie duurt 60 minuten.

Voor beide pakketten geldt:

  • Gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking van 10 minuten.
  • Online of in de praktijk af te spreken.
  • Na aanmelding ontvang je een intake-formulier om thuis alvast in te vullen.

Tijdens het Corona virus werk ik uitsluitend online.

Pakket snelle verwerking

 

trauma ongeluk verwerken snelle verwerking

 

We spreken 3 keer af, in de praktijk of online.

Na elke afspraak krijg je zinnen mee over het onderwerp waar we mee bezig zijn geweest om thuis mee verder te gaan. Dit zorgt voor nog meer effect.
We bekijken samen hoeveel tijd er tussen een afspraak zit.

De prijs voor 3 sessies van een uur is € 225,00.

Pakket grondige verwerking

 

trauma ongeluk verwerken pakket grondige verwerking

 

We spreken 6 keer af, in de praktijk of online.

Na elke afspraak krijg je zinnen mee over het onderwerp waar we mee bezig zijn geweest om thuis mee verder te gaan. Dit zorgt voor nog meer effect.
We bekijken samen hoeveel tijd er tussen een afspraak zit.

De prijs voor 6 sessies van een uur is € 450,00.

 

Veel gestelde vragen

Word je vergoed door de zorgverzekeraars?

Ik word niet vergoed. Als je bij mij komt, is dat een investering in jezelf. Of een investering die je voor je kind doet.

Heb ik een verwijzing nodig?

Je hebt geen verwijzing nodig als je bij mij een afspraak wilt maken.
Als we de eerste afspraak hebben gemaakt, krijg je van mij een formulier om in te vullen en als je bij mij komt mee te nemen. Bij een online afspraak kun je het ingevulde formulier aan mij mailen.

Als ik vastloop met mijn huiswerk, mag ik dan contact opnemen?

Natuurlijk mag je vragen stellen als er iets is. Ik reageer zo snel mogelijk tussen 8.00 en 19.00 uur. Als ik met een sessie bezig ben, neem ik geen telefoon aan. Een mail werkt dan net zo handig, we kunnen elkaar niet mislopen als ik tijd heb om te reageren.

Waarom werk je met pakketten?

Dan kunnen we dieper en grondiger alle kanten van je klacht behandelen. De losse sessies zijn € 5,00 per sessie duurder, vanwege de extra administratieve kosten. Bij een losse sessie check ik na een week per e-mail hoe het gaat. Tijdens een pakket kun je gratis je vragen stellen als je ergens tegenaan loopt.

Behandel je ook kinderen?

Ik behandel ook kinderen en ik werk met dezelfde pakketten.

 

 

 

Wil jij het trauma van een ongeluk verwerken?

 

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Akkoord

Er wordt zeer zorgvuldig en volgens de AVG omgegeaan met jouw gegevens. Lees meer hierover in de privacyverklaring.

 

Je mag mij ook bellen op 06-17909495 of mailen naar karin@leegjerugzak.nl.

Mijn afspraken maak ik van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 17.00 uur.
Je hoeft niet naar mijn praktijk te komen, we kunnen ook een sessie afspreken via Skype.
Afspraken die niet 48 uur van te voren zijn afgezegd, breng ik in rekening.

Ben je op zoek naar een EFT behandelaar dichter bij jou in de buurt? Kijk dan op It’s just therapy.

 

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwtjes via Facebook.