“Wat heb ik? Weet u dat?” Ik hoor die vraag vaak als ik ergens als EHBO-ster bij een evenement sta en er iemand bij mij komt. Helaas, ik niet in jou kijken. Meestal lopen mensen weer zelf bij mij weg. Soms geef ik het advies om toch maar naar de huisartsenpost of het ziekenhuis te gaan.
Op zo’n moment kun jij je niet voorbereiden om geen last te hebben van deze angstige gedachten.

Het kan ook zo zijn dat je een onderzoek krijgt in het ziekenhuis en dat je bang bent voor de uitslag. Dan kun je die angst wel van te voren oplossen. Dan hoeft je angst geen werkelijkheid te worden door de wet van de aantrekkingskracht. En het kan zorgen dat je minder slapeloze nachten van het malen hebt.

Uiteraard hoeft dit niet altijd op jezelf te slaan, het kan ook voor een partner, kind, ouder of vriend(in) gelden.

 

Los je angst voor “Wat heb ik?” op

 

Spanning kan soms best handig zijn. Ze zorgt ervoor dat we beter presteren of juist ergens voorzichtig mee zijn.

Spanning kan ons ook tegenwerken. Bijvoorbeeld als je hierdoor slecht slaapt. Of dat je andere dingen niet meer kunt doen zoals anders.

En dat is nergens voor nodig, je kunt de angst oplossen. Ga eens voelen waar je bang voor bent.
Ben je bijvoorbeeld bang dat je heel veel pijn zult hebben? Of dat je bang bent dat je iemand kwijt raakt?

 

Aan de slag met je angst voor het antwoord oplossen?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Klik op de link als je meer wilt lezen over je angst de baas.