Gratis werkboek Emotional Freedom Techniques (EFT)

 

“Maak van slechte herinneringen slechts herinneringen”

 

Dit gratis werkboek Emotional Freedom Techniques is gemaakt omdat EFT een therapievorm die je heel goed zelf kunt toepassen. Er is geen therapeut nodig die jou helpt, handig als er ineens iets is.

In dit boek zijn alle voorbeeldzinnen opgenomen die in de blogs van november en december 2019 staan, met ruimte voor je eigen zinnen. Als bonus heb ik hier bij oudere blogs zinnen gemaakt. Deze komen niet bij die blogs, ze zijn alleen voor de lezers van dit E-book dat ik als gratis werkboek aanbied.

Werkboek Emotional Freedom TechniquesEmotional Freedom Techniques (EFT) kan veel oplossen

Op zich is het helemaal niet verkeerd om goede en minder goede of zelfs slechte herinneringen te hebben. Maar het kan wel een probleem worden als je teveel negatieve herinneringen bij je draagt, je leven lang.
Al deze negatieve gevoelens of emoties kunnen je blokkeren en zo ongemerkt steeds meer klachten geven.

Daar ben ik een aantal jaar geleden bij toeval achter gekomen. Toen kwam ik in aanraking met deze manier van problemen oplossen die gelijk resultaat had.

In de zomer kon ik niet door mijn neus ademhalen als ik buiten liep.
En lopen was soms bij elke stap nadenken en uitkijken dat ik niet ergens scheef op stapte, zoals een stokje of ongelijk liggende tegel.

Tot mijn  grote verbazing kon ik met mijn mond dicht ademen.
Bovendien kon ik niet alleen makkelijker lopen, ik hoefde ook niet meer constant naar de grond te kijken.

En dat al na één sessie!

Wil jij ook:

  • Meer zelfvertrouwen krijgen?
  • Meer vrijheid om te doen wat jij leuk vindt?
  • Zelf aan de slag om oude patronen op te ruimen?
  • Minder last van allerlei klachten ondervinden?
  • Anders met je emoties omgaan?

Vraag nu jouw gratis werkboek Emotional Freedom Techniques (EFT) aan!

 

Als je dit werkboek Emotional Freedom Techniques download, krijg je van alle onderwerpen die ik in 2019 heb besproken in mijn blogs voorbeeldzinnen. De blogs voor november 2019 krijgen op de website geen aanvulling, ze staan uitsluitend in het werkboek.
Met daarnaast nog 3 video’s als ondersteuning van mijn uitleg in het werkboek. Want intonatie kan ik niet zo duidelijk maken op papier. Hierin leg ik uit waar je klopt, hoe je zinnen maakt en hoe je het gebruikt.

Het kan zijn dat je liever begeleiding wilt hebben, om te beginnen of als je een blinde vlek tegenkomt. Uiteraard kun je dan altijd nog een afspraak maken.

Werkboek Emotional Freedom Techniques

Jouw gegevens zijn veilig bij mij.
Lees meer hierover in mijn privacyverklaring.

Als je bezig bent en je loopt ergens tegenaan, neem dan contact op.
Een kort gesprek van 10 minuten is gratis.