Met je ziel onder je arm lopen is niet nodig.

 

Over 3 weken is dat verleden tijd!

Met je ziel onder je arm

In de spiraal omlaag: mei 2009

 • Heb je iets schokkends meegemaakt?
 • Voel je verlies, verdriet of teleurstelling?
 • Heb jij een negatief beeld van jezelf?
 • Ervaar je stress en pijn?

Misschien is de verbinding tussen je ziel en lichaam niet meer goed en volledig in orde. Daardoor loop jij nu met je ziel onder je arm.
Je ziel heeft zijn plekje in jouw lichaam gevonden, maar soms gebeuren er dingen waardoor die losschiet.

Ik heb zelf ervaren dat dit kan gebeuren toen ik op de fiets werd aangereden door een auto. Ik voelde iets wegschieten uit mijn lichaam op het moment dat ik geraakt werd. En ik voelde dat dit weer langzaam terugkeerde na de eerste schrik.

Met je ziel onder je arm

In de spiraal omlaag: mei 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Heb je iets schokkends meegemaakt?
 • Voel je verlies, verdriet of teleurstelling?
 • Heb jij een negatief beeld van jezelf?
 • Ervaar je stress en pijn?

Misschien is de verbinding tussen je ziel en lichaam niet meer goed en volledig in orde. Daardoor loop jij nu met je ziel onder je arm.

Je ziel heeft zijn plekje in jouw lichaam gevonden, maar soms gebeuren er dingen waardoor die losschiet.

Ik heb zelf ervaren dat dit kan gebeuren toen ik op de fiets werd aangereden door een auto. Ik voelde iets wegschieten uit mijn lichaam op het moment dat ik geraakt werd. En ik voelde dat dit weer langzaam terugkeerde na de eerste schrik.

Met je ziel onder je arm

In de spiraal omlaag: mei 2009

 • Heb je iets schokkends meegemaakt?
 • Voel je verlies, verdriet of teleurstelling?
 • Heb jij een negatief beeld van jezelf?
 • Ervaar je stress en pijn?

Misschien is de verbinding tussen je ziel en lichaam niet meer goed en volledig in orde. Daardoor loop jij nu met je ziel onder je arm.
Je ziel heeft zijn plekje in jouw lichaam gevonden, maar soms gebeuren er dingen waardoor die losschiet.

Ik heb zelf ervaren dat dit kan gebeuren toen ik op de fiets werd aangereden door een auto. Ik voelde iets wegschieten uit mijn lichaam op het moment dat ik geraakt werd. En ik voelde dat dit weer langzaam terugkeerde na de eerste schrik.

Wil jij je weer lekker in je vel zitten?

 

Soul Body Fusion

Ik doe alles weer: september 2019.

Wil jij af van de gevoelens die je somber maken en ervoor zorgen dat jij je draai niet kunt vinden?

Dat is iets dat ik in 3 weken tijd met 3 afspraken voor je kan doen. Het mooie is dat jij er alleen de tijd voor hoeft te nemen op het afgesproken moment. En daarna wat extra water drinken.

Klinkt je dat ongelofelijk in de oren? Toch is het mogelijk door een techniek die ik toepas, zodat jij niet langer met je ziel onder je arm loopt. Hierbij vraag ik aan jouw ziel om weer terug te keren in jouw lichaam. Als je ziel dat doet, kijkt die waar jij op dat moment de meeste behoefte aan hebt.

Wil jij je weer lekker in je vel zitten?

 

Soul Body Fusion

Ik doe alles weer: september 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij af van de gevoelens die je somber maken en ervoor zorgen dat jij je draai niet kunt vinden?

Dat is iets dat ik in 3 weken tijd met 3 afspraken voor je kan doen. Het mooie is dat jij er alleen de tijd voor hoeft te nemen op het afgesproken moment. En daarna wat extra water drinken.

Klinkt je dat ongelofelijk in de oren? Toch is het mogelijk door een techniek die ik toepas, zodat jij niet langer met je ziel onder je arm loopt. Hierbij vraag ik aan jouw ziel om weer terug te keren in jouw lichaam. Als je ziel dat doet, kijkt die waar jij op dat moment de meeste behoefte aan hebt.

 

 

 

Wil jij je weer lekker in je vel zitten?

 

Soul Body Fusion

Ik doe alles weer: september 2019.

Wil jij af van de gevoelens die je somber maken en ervoor zorgen dat jij je draai niet kunt vinden?

Dat is iets dat ik in 3 weken tijd met 3 afspraken voor je kan doen. Het mooie is dat jij er alleen de tijd voor hoeft te nemen op het afgesproken moment. En daarna wat extra water drinken.

Klinkt je dat ongelofelijk in de oren? Toch is het mogelijk door een techniek die ik toepas, zodat jij niet langer met je ziel onder je arm loopt. Hierbij vraag ik aan jouw ziel om weer terug te keren in jouw lichaam. Als je ziel dat doet, kijkt die waar jij op dat moment de meeste behoefte aan hebt.

Wil jij niet langer met je ziel onder je arm lopen? Boek dan nu je afspraak!

Zonder inspanningen toch mijzelf helen

 

Soul Body FusionIk heb deze techniek op mijzelf leren toepassen vanuit een boek. Ik heb dit boek nu een paar keer gelezen en lees elke keer weer andere dingen die mij opvallen.
Het was goed om te doen, ik heb gelijk meer rust en kalmte gemerkt. Oude pijntjes voelde ik tijdens of na de sessie nog even, maar daarna niet meer.

Na enige tijd wilde ik toch wel eens weten hoe het voelt als een ander mij de sessie geeft. En eigenlijk ook wel als ik een ander de sessie geef.
Ik heb daarom de workshop gevolgd om een andere persoon, een dier of voorwerp te kunnen behandelen.
Na deze workshop ga je samen verder om de serie van 3 sessies af te maken. Hierdoor heb ik ook geleerd om hiermee op afstand te werken. Het kan telefonisch, maar online, zodat ik je kan zien, vind ik prettiger.

Ik pas deze techniek dagelijks toe. Vooral als ik het druk heb en wat extra hulp kan gebruiken om mij te ontspannen.

 

Zonder inspanningen toch mijzelf helen

 

Soul Body Fusion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb deze techniek op mijzelf leren toepassen vanuit een boek. Ik heb dit boek nu een paar keer gelezen en lees elke keer weer andere dingen die mij opvallen.

Het was goed om te doen, ik heb gelijk meer rust en kalmte gemerkt. Oude pijntjes voelde ik tijdens of na de sessie nog even, maar daarna niet meer.

Na enige tijd wilde ik toch wel eens weten hoe het voelt als een ander mij de sessie geeft. En eigenlijk ook wel als ik een ander de sessie geef.
Ik heb daarom de workshop gevolgd om een andere persoon, een dier of voorwerp te kunnen behandelen.
Na deze workshop ga je samen verder om de serie van 3 sessies af te maken. Hierdoor heb ik ook geleerd om hiermee op afstand te werken. Het kan telefonisch, maar online, zodat ik je kan zien, vind ik prettiger.

Ik pas deze techniek dagelijks toe. Vooral als ik het druk heb en wat extra hulp kan gebruiken om mij te ontspannen.

 

Zonder inspanningen toch mijzelf helen

 

Soul Body FusionIk heb deze techniek op mijzelf leren toepassen vanuit een boek. Ik heb dit boek nu een paar keer gelezen en lees elke keer weer andere dingen die mij opvallen.
Het was goed om te doen, ik heb gelijk meer rust en kalmte gemerkt. Oude pijntjes voelde ik tijdens of na de sessie nog even, maar daarna niet meer.

Na enige tijd wilde ik toch wel eens weten hoe het voelt als een ander mij de sessie geeft. En eigenlijk ook wel als ik een ander de sessie geef.
Ik heb daarom de workshop gevolgd om een andere persoon, een dier of voorwerp te kunnen behandelen.
Na deze workshop ga je samen verder om de serie van 3 sessies af te maken. Hierdoor heb ik ook geleerd om hiermee op afstand te werken. Het kan telefonisch, maar online, zodat ik je kan zien, vind ik prettiger.

Ik pas deze techniek dagelijks toe. Vooral als ik het druk heb en wat extra hulp kan gebruiken om mij te ontspannen.

 

Ervaringen na Soul Body Fusion®

 

“Ik voel me rustiger, meer ontspannen.”

“Ik kan nu gemakkelijker van de koolhydraten afblijven met het lijnen.”

“Mensen gaan nu anders met mij om. Ze zijn aardiger en houden meer rekening met mij.”

Drie ontvangen reacties

Na dat ik bij jou ben geweest voor Soul Body Fusion sessie gaat het een stuk beter met mij. Ik ben veel rustiger ook als er mensen in mijn omgeving zijn die mijn energie proberen te gebruiken. Ook maak ik mij veel minder zorgen en heb ik het gevoel dat het goed komt. Dank je wel voor de keuze van Soul Body Fusion sessie. Ik ga zeker ook de workshop volgen.  Het fijne van deze sessie dat je niet hoeft te spitten in het verleden, maar gewoon aanwezig te zijn tijdens de sessie.

 Ik ben heel blij dat ik dit heb mogen ervaren.

Mercedes

Blijf niet langer met je ziel onder je arm lopen

 

Misschien durf of kun je nu nog niet bij je gevoel komen. We kunnen gewoon laten gebeuren wat er nodig is om je lichaam tot heling aan te zetten. Jij hoeft alleen maar te zitten en te ervaren. Ik leg mijn vingers op jouw vingers en maak het zo mogelijk dat je ziel weer terugkomt in je lichaam. Na 10 minuten houden we kort pauze en drinken we water, daarna zitten we nog een keer 10 minuten tegenover elkaar. Hierna neem ik de tijd om nog wat na te praten.
Een week na de eerste afspraak maken we de tweede afspraak. Twee weken na de tweede afspraak maken we de derde en laatste afspraak.

Handig om te weten:

 • Vooraf ontvang je een intake-formulier
 • Een afspraak kan in de praktijk of online plaatsvinden
 • Afspraken dienen 48 uur van te voren afgezegd te worden
 • Betaling per pin of overmaken
 • Een sessie duurt ongeveer 45 minuten
 • De prijs van 3 sessies is € 225,00

Wil jij je het zelf ervaren?

Plan je 3 sessies dan in of neem contact op!

Meer informatie over Soul Body Fusion ®?

Soul body fusion ®Wanneer je deze techniek zelf wilt leren, kun je onder andere in Driel bij Arno van Dijk terecht.
Als je de workshop hebt gedaan, kun je anderen een Soul Body Fusion ® sessie geven.
Dit is aan te raden voor ouders die hun kinderen dagelijks voor ze naar school gaan kort willen behandelen.
Je kunt meer informatie vinden op: https://www.urpichai.nl/

Kijk voor meer informatie op de Nederlandse website http://soulbodyfusion.nl/
of de Engelstalige website van Jonette Crowley:  https://centerforcreativeconsciousness.com/soul-body-fusion-2/.

 

 

Soul body fusion ®

 

 

 

 

 

 

Wanneer je deze techniek zelf wilt leren, kun je onder andere in Driel bij Arno van Dijk terecht.

Als je de workshop hebt gedaan, kun je anderen een Soul Body Fusion ® sessie geven.
Dit is aan te raden voor ouders die hun kinderen dagelijks voor ze naar school gaan kort willen behandelen.
Je kunt meer informatie vinden op: https://www.urpichai.nl/

Kijk voor meer informatie op de Nederlandse website http://soulbodyfusion.nl/
of de Engelstalige website van Jonette Crowley:  https://centerforcreativeconsciousness.com/soul-body-fusion-2/.