Even voorstellen

 

Ik ben Karin Kempel van Leeg je rugzak

 

even voorstellenOp mijn zestiende ben ik begonnen  met vrijwilligerswerk.
Ik zwom erg graag en ben zwemles gaan geven. Hierin heb ik meerdere diploma’s behaald. Hierdoor kreeg ik meer taken en verantwoordelijkheden.
Ik heb vooral kinderen opgeleid voor de zwemdiploma’s die na het B-diploma komen. Daarnaast heb ik diverse stagiaires begeleidt en bij het afzwemmen geëxamineerd.
Achter de schermen ben ik actief geweest voor de organisatie van het afzwemmen en was ik betrokken bij enkele projecten.

Ik ben nu regelmatig als EHBO-ster / vrijwilligster te vinden bij evenementen in Didam.

Beroepshalve heb ik eerst de Pabo gedaan, na zeven jaar werd toch de administratieve richting. Ik vond de functies waarin ik echt contact kon maken met mensen het leukste om te doen. Dat gaf mij energie en mensen vertrouwen mij al snel.
Een voorbeeld uit mijn tijd bij de Volksuniversiteit Zevenaar. Er kwam een man aan de balie met ons programma met vragen over twee activiteiten. Terwijl we daarover spraken, zei mijn gevoel dat iets anders mogelijk ook wel interessant kon zijn. Toen kwam er een oorlogsverhaal uit en een half uur later ging meneer weg. Ik kreeg een hand van hem om mij te bedanken voor mijn luisterend oor.

 

Toen ik mijn werk kwijtraakte, was het tijd voor de grote opruiming. Letterlijk dingen weg te doen en emotioneel heb ik veel opgeruimd  met Emotional Freedom Techniques (EFT). De verandering die ik doormaakte was ongelofelijk. 
Nadat ik was aangereden, herstelde ik niet helemaal. Ik kon niet lang lopen of zwemmen, slapen kon ik alleen met een kussentje onder mijn voet. Huishouden ging met de nodige pauzes en de tuin bijhouden ging helemaal niet. Na ruim anderhalf jaar kwam ik bij een arts die een oorzaak vond en intensieve oefeningen volgde. Hier was mijn relatie niet tegen bestand en daarna kwam ik in een neerwaartse spiraal. Ik kon door blessures regelmatig niet sporten en ik was vaak ziek en gebruikte dagelijks medicijnen voor chronische klachten. 
Dat veranderde in een jaar tijd naar steeds minder klachten en zelfs geen medicijnen meer. Deze omslag heeft ook invloed op de rest van mijn leven: ik ben vrolijker, heb meer zelfvertrouwen en kan weer voluit sporten of zonder problemen een dag op stap gaan. Dat is iets wat ik iedereen gun.

Hierna werd al snel duidelijk dat ik zelf ook anderen mocht gaan helpen met deze techniek. Ik word hierin geholpen doordat de jarenlang verborgen spiritualiteit terug is gekomen.
De technieken waar ik mee werk, zijn technieken waar ik ervaringsdeskundige in ben. Ik weet dus precies wat je doormaakt als jij ook met je emoties aan de slag gaat. En ik leer jou ook hoe jij jezelf verder kunt helpen. Je wordt dus niet afhankelijk van mij.

Feedback die ik uit mijn omgeving krijg:

 

“Als ik met jou praat, word ik rustig.”

“Jij oordeelt niet, dat vind ik fijn.”

“Ik ga graag met jou in gesprek, je straalt volledig zelfvertrouwen uit.”

“Toen ik bij jou wegging, liep ik zo licht als een vlindertje naar huis.”

“Ik was heel druk, maar toen jij binnenkwam, viel dat allemaal van mij af.”

Wil jij ook zo'n verandering doormaken?

 

 Kijk dan hoe het werkt.

 

 

 

 

Leeg je rugzak

 

Je vindt mijn praktijk in Didam net buiten het centrum, zowel via de A12 als A18 bereikbaar. Je kunt in de straat parkeren of om de hoek, als dat vol is, ligt op 1 minuut lopen zwembad De Hoevert, waar wel plaats is. Met een bushalte bij het zwembad, ben ik ook goed bereikbaar met het OV. Als je aangeeft dat je met de buurtbus komt, houd ik er rekening mee als we een afspraak maken. Wanneer je wat mobieler bent, kun je het in 20 minuten lopen vanaf het station.
Ik maak ook online afspraken. Dus je hoeft niet naar mij toe te komen.

Adres: Bodenclauwstraat 6                                                               Even voorstellen Karin Kempel
Postcode en plaats: 6942 VH Didam 
Telefoon: 06-17909495
E-mail: karin@leegjerugzak.nl
BTW: 16706534B01
KvK: 71735682

Even voorstellen Karin Kempel

 

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

 

 Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwtjes via Facebook.