3 Tips om van je klachten af te komen na een virusinfectie

3 tips om van je klachten af te komen na een virusinfectie

Heb jij behoefte aan 3 tips om van je klachten af te komen na een virusinfectie?
Omdat je bijvoorbeeld last last blijft houden van:

  • Vermoeidheid
  • Minder smaak
  • Concentratieproblemen
  • Geen energie hebben
  • Hoofdpijn

Het zou zomaar kunnen dat er niet altijd een medische reden achter zit.
Christiane Beerlandt beschrijft in haar boek “De sleutel tot zelfbevrijding” diverse ziektes en andere lichamelijke ongemakken. Hierbij gaat ze uit van de invloed die onze gedachtes, overtuigingen en gevoelens op onze lichamelijke gesteldheid.

Ik heb de klachten die ik zelf heb ervaren na een langdurige virusinfectie aan de bovenste luchtwegen genomen. En wat ik hoor van mensen die Corona hebben gehad en er niet overheen komen. Dat heb ik opgezocht en dan kom je uit op enkele gemeenschappelijke kenmerken.

Deze kenmerken heb ik samengevat in dit gratis E-book “3 Tips om sneller van je klachten na een virusinfectie af te komen.”
In dit E-book ontvang je bij elke tip ook een video hoe je dit op kunt lossen met behulp van tapping. Uiteraard leg ik je dat ook uit, dus ook als je nog niets van EFT (Emotional Freedom Techniques) kun je hiermee aan de slag.

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens. Zie hiervoor ook mijn privacyverklaring.

3 tips om van je klachten af te komen na een virusinfectie