Een verhaal uit de praktijk hoe edelstenen hun plek vinden.

 

Ik was in een edelstenenwinkel die ik nog niet kende. Eerst een rondje winkel verkennen. Heel veel keuze en veel soorten die ik nog niet eerder had gezien. Welke edelstenen vinden hun weg naar mij en mijn praktijk? Want een steen kiest jou en niet andersom.

Daarna eens kijken of mijn wensen ook werkelijkheid konden worden. Dat lijstje veranderde terwijl ik langs de bakken en schappen liep. Ik voelde mij aangetrokken door andere stenen dan ik dacht. Maar andere stenen waar ik thuis aan had gedacht, vond ik niet. Ik zag ze wel, maar ze deden mij niets.
Even rustig de tijd genomen om te voelen welke stenen ook echt voor mij waren. Dat kon in de tuin, even weg van alle mensen en stenen. Contact maken met de aarde en de stenen en vragen of het een steen voor mij was. Toch een aantal stenen weer teruggelegd. Ze waren toch niet voor mij bedoeld. Tegelijkertijd kreeg ik door dat ik voor in mijn praktijk een andere steen erbij mocht hebben. Een steen die ik voor mijzelf had als trommelsteen mocht ik ook groter hebben om in de praktijk neer te zetten.

Er zijn 2 stenen die mijn praktijk hebben gevonden. Een bol van Seleniet zorgt voor een vredige sfeer in mijn praktijk. En een stuk Mangano Calciet zorgt ervoor dat je in de praktijk je emoties kunt uiten. Bijzonder aan deze steen is dat er nog wat Galeniet bij zit. Deze soort zorgt voor evenwicht en harmonie.

 

Edelstenen vinden jou

 

Nadat ik had afgerekend, liep ik tussen de tafels met trommelstenen naar de deur. Ik had al eens de tekst gelezen op een kaart bij een oranje en blauwe steen. Niet een keer, maar twee keer. Deze derde keer stond ik weer stil bij deze steen. Ik heb een steen gepakt en afgerekend. Niet gevraagd of dit een steen voor mij was.
Een dag later kreeg ik bezoek. En opeens had ik het gevoel dat deze laatste steen helemaal niet voor mij bestemd was. Dat ik deze steen voor mijn bezoek had gekocht. Ik liet haar de steen zien, de tekst lezen en ze voelde de steen. Het was inderdaad een steen voor haar. Ik was alleen het transportmiddel van de steen. De edelstenen vinden zelf de persoon waar ze kunnen helpen.

Let op, edelstenen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor voorgeschreven medicijnen. Wanneer je hierin iets wilt veranderen, raadpleeg dan eerst je behandelaar!

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Alle blogs over edelstenen vind je hier.

Geraadpleegde websites: https://www.lichtpuntjekristallen.nl/ en https://www.spiritualgarden.nl/ en https://www.semoea.nl/