Effecten van Soul Body Fusion ® gaat over de effecten die mensen opmerken als ze bij mij de drie sessies ondergaan. Uiteraard zijn de effecten zijn voor iedereen anders. In haar boek beschrijft Jonette Crowley verschillende effecten. In mijn contacten met andere practitioners en de nieuwsbrieven lees ik nog weer andere effecten.
Bedenk dat dit een techniek is die ik kan toepassen op jou, maar ook op je kinderen of huisdieren. Of zelfs voor dingen of gebeurtenissen. Zo heb ik het laatst zelf gedaan op een gesprek.

 

Als we beginnen met een sessie

 

Ik heb mensen de sessies gegeven via de telefoon. Toen kon ik nog geen online verbinding maken. De ander zorgde zelf voor een glas water en dat de telefoon ergens lag, zodat ze met de handpalmen naar boven konden zitten. Ook ik had een glas water bij mij staan en mijn handen vrij. Daarbij hield ik mijn handen alsof ik mijn vingertoppen op die van de ander zou hebben. Beide hebben we voeten plat op de vloer.
Daarnaast heb ik mensen de sessies gegeven die bij mij waren. Dan zit jij op een stoel met je handpalmen naar boven. En dan zit ik tegenover jou met mijn vingertoppen op jouw vingertoppen. Uiteraard zorg ik dan voor twee glazen water en we zitten met de voeten plat op de vloer.

 

Een Soul Body Fusion ® sessie

 

Als we even samen gepraat hebben, beginnen we. Wanneer je bij mij bent, kom ik zo dicht voor jou zitten, dat ik je vingertoppen kan aanraken en toch ontspannen zit.
Dan gaan de eerste 10 minuten in. Soms stel ik je een vraag naar wat je voelt in bijvoorbeeld je handen of voeten of ergens anders in je lichaam. Je mag kort antwoorden, maar dat hoeft niet. Het is vooral bedoeld om met je aandacht bij je lichaam te blijven.
Na die 10 minuten houden we even pauze om water te drinken. Als je wilt, mag je dan wat meer vertellen over wat je gevoeld of opgemerkt hebt.
Daarna doen we hetzelfde nog een keer 10 minuten.
Hierna drinken we nog wat water en praten over wat je merkt. Als er emoties zijn die je op wilt ruimen, kunnen we daar naar kijken.

Na afloop is het wel handig om extra water te drinken.
We spreken een week later nog een keer af en nog weer 2 weken later de laatste keer. Dus in drie weken is dit traject klaar.

 

Waarnemingen tijdens een sessie

 

Wanneer ik telefonisch een sessie gaf, kon ik de mensen niet zien. Soms sloot ik even mijn ogen om mij beter te concentreren. Dan zag ik dingen, bijvoorbeeld een doos of een zon. Wanneer ik na afloop dingen hoorde of vroeg, bleek dit te kloppen met wat de andere had ervaren. De een had zich heel lekker beschermd en beschut gevoeld. En de andere had een foto van een zonnige vakantie gezien.
Of ik merk dat ik ergens pijn voel. Als ik vraag wat iemand op die plek voelt, is daar soms ook een naar gevoel, soms ook pijn.

Als je tegenover mij zit, in de praktijk of online, kan ik je zien en observeren. Dan zie ik het als je houding anders wordt. Of als je wat gaat bewegen. Uiteraard kan ik nog steeds even mijn ogen dicht doen en dingen zien of voelen.

 

Effecten Soul Body Fusion ®

 

Van de dames waar ik de sessies aan heb gegeven, heb ik deze effecten gehoord en soms ook gezien.
De opmerking die ik een tijdje later kreeg van iemand. Zij was zelf de workshop gaan doen. Tijdens de sessies merkte ze veranderingen in hoe ze omging met anderen in de omgeving.
Iemand vertelde dat mensen op het werk nu anders reageerden, aardiger waren tegen haar.
Van iemand anders hoorde ik dat ze erna beter bij haar gevoel kon komen.
Weer een ander kon daarna beter van de koolhydraten afblijven en zo succesvoller afvallen.
Voor een ander was het op dat moment vooral de ontspanning. Maar in de maanden erna zag ik dat ze stappen zette om een andere richting uit te gaan. Dat was iets dat ik zelf ook heb gedaan, dus herkenbaar.

 

Wil je meer weten over Soul Body Fusion ®?

 

Lees dan hier de andere blogs.

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Wanneer je deze techniek zelf wilt leren, dan kun je onder andere in Driel bij Arno van Dijk terecht. Je kunt meer informatie vinden op: https://www.urpichai.nl/

Kijk voor meer informatie op de Nederlandse website http://soulbodyfusion.nl/
Of de Engelstalige website van Jonette Crowley:  https://centerforcreativeconsciousness.com/soul-body-fusion-2/.

Effecten Soul Body Fusion ®