Ervaring Soul Body Fusion ® zijn mijn eigen ervaringen met deze energetische techniek die ik in de zomer van 2017 uit het gelijknamige boek leerde. Sinds die tijd pas ik het regelmatig toe, in tijden van spanning zeker dagelijks.

 

Mijn eerste ervaring Soul Body Fusion ®

 

Ik heb het boek te leen gekregen van iemand. En ik werd hier gelijk door geraakt. Soms stond het kippenvel op mijn armen, bijvoorbeeld als er boodschappen werden doorgegeven via Jonette Crowley. Het was zo intensief lezen, dat ik niet meer dan een paar hoofdstukken na elkaar kon lezen. De oefeningen die in het boek stonden heb ik gedaan. Het boek las ik daarna nog een keer, toen zag ik weer andere dingen.

Uiteraard ben ik na de oefeningen ook een complete sessie gaan doen. Precies zoals deze beschreven wordt als je het voor jezelf doet.
De eerste keer voelde ik dingen in mijn lichaam gebeuren. Mijn voetzolen en handpalmen begonnen te prikken. Niet alleen tijdens de sessie, maar dat bleef daarna doorgaan.
Een week later de tweede sessie. Die was een stuk heftiger dan de eerste, ik voelde daarna alle cellen van mijn lichaam bewegen.
Weer twee weken later de derde en laatste sessie gedaan, die was weer minder heftig. Sinds die tijd voel ik meer energie in mijn handen en voetzolen, ze prikken geregeld.

Hierna heb ik verschillende keren een sessie voor mijzelf gedaan. Maar ik werd ook nieuwsgierig naar hoe het is om een sessie van een ander te krijgen of om zelf te geven.

 

Ervaring Soul Body Fusion ® met anderen

 

In januari 2018 heb ik de workshop gedaan. Sinds die tijd mag ik anderen een sessie geven. Alleen een-op-een, niet aan een groep of als demonstratie.

Tijdens de workshop begonnen we met een van de oefeningen uit het boek, de hartactivatie. Dit deden we met alle deelnemers, dat voelde bij elke persoon weer anders aan voor mij.
Na een demonstratie zijn we in tweetallen gaan oefenen. Later wisselden we de rollen om.
We hebben thuis in de tweetallen de tweede en derde sessie gedaan. Wij hebben ze telefonisch gedaan. Daarna heb ik met mijn partner nog een sessie gedaan waarbij we bij elkaar kwamen.
Ik merkte dat een sessie die ik van een ander krijg krachtiger is dan een sessie die ik voor mijzelf deed. Maar daarna merkte ik ook op dat mijn eigen sessies krachtiger werden als ik het voor mijzelf doe.

Hierna heb ik deze techniek geoefend met anderen. Ook deze sessies heb ik telefonisch gegeven.

 

Ervaringen in het verder groeien

 

Hierna heb ik verschillende middagen gevolgd met andere practitioners. Om verder te groeien in onze ontwikkeling.
Soms konden we buiten zitten en kwamen vele vlinders ons gezelschap houden. Een vlinder staat symbool voor groei en ontwikkeling.

 

Wil je meer weten over Soul Body Fusion ®?

 

Lees dan hier de andere blogs.

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Wanneer je deze techniek zelf wilt leren, dan kun je onder andere in Driel bij Arno van Dijk terecht. Je kunt meer informatie vinden op: https://www.urpichai.nl/

Kijk voor meer informatie op de Nederlandse website http://soulbodyfusion.nl/
Of de Engelstalige website van Jonette Crowley:  https://centerforcreativeconsciousness.com/soul-body-fusion-2/.

Ervaring Soul Body Fusion ®