Deze labradoriet heb ik sinds een paar maanden bij mij in de praktijkruimte liggen. Het is een steen die tegen verschillende soorten energie beschermd. Denk hierbij aan de elektromagnetische energie, zoals van alle zendmasten. Maar ook tegen de energie van anderen.

 

Labradoriet

 

Labradoriet is voor het eerst in Canada gevonden, op het schiereiland Labrador in de 18-de eeuw.
Een variant van deze steen, de spectoliet, is als eerste gevonden in Finland. Deze variant heeft veel meer kleuren in zich.
De labradoriet is de nationale steen van Finland.

Als je de steen in je hand houdt en draait, kun je verschillende kleuren ontdekken. Op het eerste gezicht lijkt het een zwarte steen. Als je heb draait, zie je ook blauwe en groene tinten. In sommige stenen zie je ook grijze of gouden tinten.
Soms zie ik bij een stenenkraam op een evenement deze stenen liggen, bleek grijs van kleur. Deze zijn hun kracht kwijt, werken niet meer.

Bescherming tegen energie, zo opende ik deze blog. Dat doet deze steen op verschillende manieren.
Labradoriet kan je beschermen tegen negatieve mensen en gedachten. Je zou, als je er gevoelig voor bent, deze steen als sieraad kunnen dragen als je met veel mensen in aanraking komt.
Ze beschermt je ook tegen elektromagnetische straling. Denk hierbij aan de elektrische apparatuur in huis, met als extra tegenwoordig de slimme meter en/of zonnepanelen. Maar ook buiten, aan alle zendmasten in de verschillende vormen.
Daarnaast kan deze steen je in spiritueel opzicht helpen. Als je contact zoekt met je gidsen, bijvoorbeeld. Ze kan ook je intuïtie verder aanscherpen. En biedt ze bescherming aan je chakra’s of aura’s, welk woord je wilt gebruiken.

Bij lichamelijke klachten werkt de labradoriet ook. Denk hierbij aan problemen met organen in de buikholte, zoals de lever, darmen, en daardoor ook op de spijsvertering. Vrouwen die problemen hebben met de menstruatie kunnen baat hebben bij deze steen. Of als je last hebt van slapeloosheid.

Wanneer er ergens in je lichaam op het een of andere gebied blokkades zijn, kan labradoriet je helpen. Ook als het om emotionele blokkades gaat. Dat is de reden waarom ik ook deze steen bij mij in de praktijkruimte heb liggen.

 

Let op, edelstenen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor voorgeschreven medicijnen. Wanneer je hierin iets wilt veranderen, raadpleeg dan eerst je behandelaar!

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Alle blogs over edelstenen vind je hier.

Geraadpleegde websites: https://www.lichtpuntjekristallen.nl/ en https://www.spiritualgarden.nl/ en https://www.semoea.nl/