Landschaps Jaspis is een steen die staat voor het aarden en brengt lichaam, ziel en geest in balans.

 

Landschaps Jaspis feitjes

 

De naam “Jaspis” komt uit het Midden-Oosten en betekent gespikkelde steen.

Jaspis is een steen die in heel veel soorten voorkomt. Dit is slechts een variant, de basiswerking is hetzelfde, maar door verschil in kleur, kan de werking net weer iets anders zijn.

Net als de stenen uit de gouden driehoek hoort jaspis tot de kwartsfamilie.

Bij de Egyptenaren, oude Romeinen en Grieken, maar ook in de Middeleeuwen werd Jaspis veel gebruikt door kunstenaars. Er werden mozaïeken van gemaakt door de verschillende kleuren. Of er werden beelden en amuletten uit gesneden.

 

Werking van Landschaps Jaspis

 

Deze steen laat je sneller denken en stimuleert je fantasie. Daarnaast zorgt ze ervoor dat je beter kunt organiseren.

Ze gaat overbelasting tegen doordat ze beschermt tegen straling en negatieve energie. Maar ook als je uitgeput of erg moe bent, kan deze steen je helpen.

Bevordert de spijsvertering en kan je daardoor helpen bij het afvallen. Ze ondersteunt het immuunsysteem en de bloedsomloop. Hiervoor moet je de steen direct op het lichaam dragen. En dan mag je dat lange tijd doen, de steen werkt maar langzaam.

 

Waarom ik Landschaps Jaspis in mijn praktijk heb

 

Deze steen helpt je om weerbaar en assertief te worden, je bent hierdoor minder bang voor ruzies. En ze zorgt ervoor dat je volhoud en vastberaden aan de slag gaat. Hierdoor past die goed bij mensen die willen veranderen door hun onderdrukte emoties op te lossen en ze voortaan te laten zien. Het helpt je om je gevoelens te accepteren en troost te vinden.

Let op, edelstenen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor voorgeschreven medicijnen. Wanneer je hierin iets wilt veranderen, raadpleeg dan eerst je behandelaar!

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Alle blogs over edelstenen vind je hier.

Geraadpleegde websites: https://www.lichtpuntjekristallen.nl/ en https://www.spiritualgarden.nl/ en https://www.semoea.nl/