Het ontstaan van Soul Body Fusion ®, want dit is niet zomaar ontstaan uit de gedachten van Jonette Crowley. Daar is een heel proces aan vooraf gegaan. Ze heeft reizen gemaakt naar verschillende continenten en die reizen beschrijft zij in dit boek. Samen met andere ervaringen die zij in haar spirituele groei meemaakte.
Een boek met een eigen energie die mij raakt. Daarom een blog over dit boek.
De ondertitel van De Adelaar en De Condor is “Een waar verhaal van een onvoorziene mystieke reis.”

 

Ontstaan van Soul Body Fusion ®, de reizen

 

Jonette Crowley gaat al jong op reis, haar bestemmingen liggen buiten Amerika. Zo gaat ze na haar studie op reis naar Australië en vindt daar werk. In de natuur heeft ze spirituele ervaringen waardoor zij meer over zichzelf leert en daardoor groeit.

Nepal, in het Himalayagebergte, was in 2003 de bestemming. In het Himalayagebergte worden negatieve energieën die de wereld bedreigen aangepakt. Tijdens deze reis zijn er verschillende ontmoetingen die van invloed zijn op de inzichten van de groep. Een bijzondere rol de berg Ama Dablam, hier is de hartactivatie ontstaan. Een krachtige activatie die in het boek Soul Body Fusion ® uitgebreider beschreven wordt.
Een jaar later reis gaat naar Peru, het Andesgebergte. Hier wordt het water geheeld. Voor de hele groep, maar ook individueel, zijn hier sprongen in hun spirituele groei. Tijdens deze reis ontmoet Jonette haar tweelingziel. Later dat jaar gaat ze alleen nog een keer naar Peru en ook dan is de gids van de groepsreis haar reispartner. Ze gaat dan met een doel, om samen de aarde verder te helen, vooral de splitsing tussen de mannelijke en vrouwelijke energie.

Jonette wist dat er een verband was tussen de vrouwelijke krachten van het Titicatameer in de Andes en de mannelijke energie van de Mount Everest in de Himalaya. Dat was haar al eerder duidelijk gemaakt.
Ook wist zij dat er een verband was tussen haar, de Adelaar, en haar reisgids in Nepal, de Condor. Deze vogels zouden volgens de legenden van Noord- en Zuid-Amerika samenkomen.

 

Ontstaan van Soul Body Fusion ®, de groei van Jonette Crowley

 

Niet alleen in Australië maakt Jonette een spirituele groei door. Dat gebeurt ook op andere plaatsen waar zij heen gaat tijdens haar reizen. Maar ook in Amerika, haar thuisland. Vaak met hevige sprongen, niet op een geleidelijke manier. Een reis die twintig jaar duurt. Maar die ook na het schrijven van dit boek verder is gegaan.
Er zijn spirituele gidsen die een belangrijke rol spelen. Als eerste is dat een Indiaan: White Eagle, hij komt regelmatig berichten doorgeven en geeft antwoord op vragen van Jonette. Later komt de energie Mark in het leven, hij heeft een heel krachtige energie, die Jonette in het begin niet alleen aan kon.

Ook onder de levenden zijn er belangrijke personen die de groei ondersteunen en meemaken. Deels zijn dit mensen die de reizen met Jonette in Nepal en Peru meemaken. Ook zij groeien tijdens deze reizen. Bijvoorbeeld doordat zij initiaties mogen ontvangen. Initiaties die Jonette zelf eerder heeft ontvangen en op bepaalde momenten aan hun door mag geven. Waar en wanneer weet ook zij vooraf niet. Het gebeurt gewoon, het ontstaat op dat moment.
Tijdens de reis in Peru ontdekt Jonette veel over vorige levens van zichzelf. En ze ontdekt wie een figuur, die zij in Australië had ontmoet, is en welke band zij ermee heeft.

 

De Adelaar en De Condor in mijn leven

 

Dit boek had ik aangeschaft vlak voor ik de workshop deed, maar ik las het pas een jaar later. Eerder was de tijd er nog niet rijp voor. Nu had ik de behoefte om dit boek nogmaals te lezen en te delen.
Ook mijn groei gaat soms met sprongen en lijkt dan ogenschijnlijk min of meer stil te staan. Daarnaast heb ik, nadat ik kennis had gemaakt met Soul Body Fusion ®, ook ervaringen met eerdere levens. Heb ik mijn eigen gidsen mogen leren kennen.
Ongeveer een maand nadat ik dit boek had gelezen, kwam ik een hanger tegen van een van mijn eigen gidsen. Hierop stond haar mantra: “Om Mani Padme Hum.” Op dat moment herkende ik dat niet. Nu ik het boek weer lees, kom ik dat mantra weer tegen. Het komt van de reis naar de Himalaya, de hartactivatie tijdens een meditatie bij de berg Ama Dablam.

Tijdens groeimiddagen voor Soul Body Fusion ® beginnen we met een meditatie van Jonette, waarin White Eagle via haar spreekt. Zo heb ik ook zijn woorden gehoord, dit zet veel in beweging in mijn lichaam.
De energie van de groep stijgt tijdens de meditatie naar grote hoogten.
Als je eraan toe bent, kun je een initiatie ontvangen om spiritueel te groeien. Dat mag Arno van Dijk doorgeven, nadat hij ze ooit zelf heeft ontvangen. Deze staan op zich los van Soul Body Fusion ®, maar zorgen wel voor groei.

 

Wil je meer weten over Soul Body Fusion ®?

 

Je kunt hier al mijn blogs vinden.

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Wanneer je deze techniek zelf wilt leren, dan kun je onder andere in Driel bij Arno van Dijk terecht. Je kunt meer informatie vinden op: https://www.urpichai.nl/

Kijk voor meer informatie op de Nederlandse website http://soulbodyfusion.nl/
Of de Engelstalige website van Jonette Crowley:  https://centerforcreativeconsciousness.com/soul-body-fusion-2/.

Ontstaan van Soul Body Fusion