Soul Body Fusion ® boek gaat over de gelijknamige techniek van Jonette Crowley. In dit boek worden de reizen uit “De Adelaar en De Condor” kort samengevat en er worden nieuwe reizen en ontdekkingen beschreven.
Ik ben door dit boek met deze techniek in aanraking gekomen en ik leerde om dit op mijzelf toe te passen. Elke keer als ik het herlees, ontdek ik weer andere dingen. De eerste keer kon ik het slechts in kleine stappen lezen, niet meer dan 1 of 2 hoofdstukken op een dag

De ondertitel van dit boek is “Het ontbrekende stuk van healing en meer.”
Het is geen healing of meditatie, maar een uitwisseling van energie waardoor je aan je eigen ziel de kans geeft om beter terug te komen in je lichaam. Hierbij bepaalt je ziel wat goed voor je is. En die houdt rekening met wat je aankunt.
De verbinding met je ziel kan door verschillende redenen niet zo stevig zijn. Bijvoorbeeld door ziektes, traumatische ervaringen, verslaving en andere negatieve invloeden.
Deze techniek werkt door de intentie. En je kunt het toepassen bij kinderen, dieren en dingen. Daarom kan je het ook op afstand toepassen.
Schenk tijdens een sessie aandacht aan wat je in je lichaam waarneemt. Je kunt van alles waarnemen: emoties, je voelt dingen in je lichaam bewegen, je kunt pijn voelen. Ik heb gemerkt dat dit per keer anders kan zijn.

 

De reizen in dit boek

 

In Nepal werd het element aarde en de negatieve energieën geheeld. En in Peru ging het om het water. Lees hier meer over in De Adelaar en De Condor.
Bij de Kilimanjaro (Afrika) wordt in 2006 het element vuur geactiveerd. Op Malta het element lucht, deze reis maakte ze in 2007.

Op Malta zijn archeologische vondsten gedaan die er op wijzen dat er een hele oude beschaving is geweest. Een van de godinnen of de koningin van Atlantis is Ashtatara, zij spreekt enkele malen via Jonette.
Onder het lezen van de teksten kreeg ik kippenvel op mijn armen, zo raakte het mij. Ik hoorde het bijna hoe het werd gezegd.
Net als tijdens eerdere reizen is er spirituele groei voor de deelnemers. Bijvoorbeeld doordat iemand draken ziet. Dit staat symbool voor een volgende stap in je spiritualiteit.

 

De beschreven ervaringen met Soul Body Fusion ®

 

Tijdens het ontwikkelen van deze techniek blijkt dat mensen kunnen veranderen.
Bijvoorbeeld dat ziekteverschijnselen afnemen, in sommige gevallen zelfs bij kanker of diabetes.
Maar ook diverse psychische klachten kunnen verminderen, zoals bij mensen die depressief zijn. En effecten bij autisme of bipolaire stoornissen.
Of je wordt anders, bijvoorbeeld zachter of je pakt hobby’s weer op. Het is ook mogelijk dat verslavingsklachten afnemen.
Hiervan worden diverse voorbeelden gegeven in het Soul Body Fusion ® boek.

Uiteraard geldt ook hier dat niet iedereen dezelfde resultaat heeft na een serie van drie sessies.
En je kunt deze techniek niet zien als een vervanging van reguliere zorg en zomaar stoppen met voorgeschreven behandelingen.

 

Mijn eigen ervaringen

 

Ik heb de techniek uit het boek geleerd. Hierdoor kon ik het op mijzelf toepassen.
Ongeveer een half jaar later heb ik de workshop gedaan. En ik merk dat mijn sessies veel krachtiger zijn geworden.
Tijdens een sessie merk ik soms heel weinig op, maar drink ik erna wel veel water. Een andere keer voel ik van alles in mijn lichaam bewegen. Of ik voel ergens pijn, die na de sessie weg is. Ik weet dat ik dan een stuk heling heb ontvangen.

 

Wil je meer weten over Soul Body Fusion ®?

 

Lees hier mijn andere blogs.

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Wanneer je deze techniek zelf wilt leren, dan kun je onder andere in Driel bij Arno van Dijk terecht. Je kunt meer informatie vinden op: https://www.urpichai.nl/

Kijk voor meer informatie op de Nederlandse website http://soulbodyfusion.nl/
Of de Engelstalige website van Jonette Crowley:  https://centerforcreativeconsciousness.com/soul-body-fusion-2/.

Soul Body Fusion ® boek