“Als ik dat niet meer kan, dan hoeft het niet meer.”
Geen fijne gedachte, maar wel een die ik had, jaren geleden.
Die ik nu ook wel hoor bij senioren, als het gaat om hun gezondheid. Zo ken ik iemand die op een bepaalde leeftijd iets wil kunnen, als dat niet het geval is, dan is het over.

Ouderdom komt met gebreken, dus dat zomaar vanaf komt, is een wensdroom als je 70+ bent.
Ik had als veertiger nog geen last van ouderdomsklachten, maar wel klachten ontstaan na mijn ongeluk. Dat werden steeds meer klachten en ik leverde telkens wat in. Zo wilde ik echt niet oud worden, want dit was zo deprimerend.

Tot het moment dat ik aan de slag ging met alles wat ik nooit had mogen laten zien: verdriet, boosheid, enzovoort.
Door dat op een snelle en effectieve manier op te lossen, kwam ik van mijn klachten af.

 

Als ik dat niet meer kan is om te draaien

 

Wanneer je diverse klachten hebt, zonder een aanwijsbare medische reden, dan kun je eens kijken hoe het zit met je emoties.
Heb jij als kind ook altijd gehoord dat je niet mocht huilen? Of dat jij je niet zo moest aanstellen, want het was toch niet zo erg?
Zo leer je om alles wat je voelt in te slikken in plaats van te uiten. En op die manier hopen al die emoties zich op in je lichaam.

Dat was ook bij mij het geval.
Vanaf de eerste keer merkte ik al verschil en een paar weken later zag ook mijn omgeving het verschil. Niet zo vreemd, want ik kon weer beter meekomen met sporten.
ik hoorde dat ze het fijn vonden dat ze mij weer zagen lachen en ik er niet meer zo depressief uitzag. Niet zo vreemd, want ik kon de dingen die ik leuk vond, weer gewoon doen.

Binnen een jaar tijd kon ik weer alles zonder problemen. En die verbeteringen zorgden er ook voor dat ik, in overleg met mijn huisarts, van alle medicijnen af ben gekomen.

Ik heb mij gespecialiseerd in deze techniek en help jou daar ook mee.
Er is uit veiligheidsoverwegingen wel een beperking als je NAH hebt opgelopen na je ongeluk. Dan kan ik je nog steeds helpen, maar met een andere techniek.

 

Hoe lang blijf jij nog rondlopen met klachten?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Lees verder als je meer wilt weten over hoe je depressiviteit kunt aanpakken.