Daar ben ik klaar mee, een gedachte die ik regelmatig had als ik een nieuwe blessure had. Dat is tegenwoordig verledentijd, gelukkig. Dit komt doordat ik alle ballast van ingeslikte emoties heb opgelost.

Doordat ik nu mijn emoties niet meer opkrop, maar ze uit, is een fysieke tegenslag geen probleem meer.
Ten eerste herstel ik sneller dan in het verleden.
Ten tweede maak ik mij geen zorgen over he lang ik nu wel niet uit de running zal zijn en of ik nog restklachten blijf houden.
Deze 2 gegevens zorgen er ook voor dat ik positiever hiermee om ga, niet in de put zit.

 

Niet langer denken “Daar ben ik klaar mee”

 

De omslag bij mij is niet vanzelf gekomen, ik heb hier hard aan gewerkt.
Maar omdat ik steeds meer kon, was ik gemotiveerd om verder te gaan en vol te houden. En ik ben nog steeds bezig om zaken op te ruimen en merk nog steeds dat ik weer wat meer kan.
Natuurlijk doe ik veel zelf, maar soms is het fijn als een collega een handje helpt. Soms is iets te lastig of heeft het zich te vast gezet om het alleen op te lossen.

Ook jou leer ik hoe de techniek werkt die mijn leven veranderd heeft als je bij mij komt.
Dit doe ik door bijvoorbeeld onze online sessie op te nemen en joude video hiervan te sturen. Je kunt het dan zo vaak als je wilt terugkijken en oefenen.
In mijn besloten Facebookgroep “Gelukkig leven” kom ik elke eerste woensdagavond van de maand om 19.00 uur live en behandel ik het thema waar de berichten die week over gaan. De opnames laat ik staan, dus je kunt alles nog eens terugkijken.

Dat kan ik doen, omdat ik mij gespecialiseerd heb in deze techniek. Het werkt snel en effectief, zonder dat jij je levensverhaal hoeft te vertellen. Het enige wat je hebt te doen is voelen wat er in je lichaam reageert als je terugdenkt aan iets wat je nu nog raakt. Want dat is ons uitgangspunt.

 

Wanneer ga jij aan de slag?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Voel jij je machteloos en moedeloos? Lees alle blogs over dit onderwerp.