Dat wil ik ook, een uitspraak die je wel eens hoort.
Soms omdat iemand ook een ijsje lust. Kijk maar eens naar kleine kinderen die een ander kindje met een ijsje zien en er dan om vragen.
Een andere keer omdat iemand jaloers is op een ander. Bijvoorbeeld om iets wat de ander heeft en gemist wordt door degene die dat zegt.

Deze gevoelens hebben een zeker in het laatste geval een naam: jaloezie.
Net als alle andere negatieve emoties, is het belangrijk dat te uiten. Maar ja, zeggen dat je jaloers op iemand anders bent, dat doe je niet zo snel.
Dus dan denk je het, gaat het malen en slikt je alles in.

 

Dat wil ik ook, geen klachten meer

 

Ik had alleen die ene wens, zeker toen ik steeds meer klachten kreeg nadat ik was aangereden. Deze week al weer 19 jaar geleden, de tweede werkdag na mijn vakantie kwam ik niet op de fiets, maar met een ambulance in Zevenaar.

En toen begon het:

  • over een week mag de spalk er af en krijgt u loopgips. Dat loopgips werd een week uitgesteld.
  • na wat fysiotherapie bent u volledig hersteld. Ik kon nog steeds niet goed lopen of zwemmen en sliep met een kussentje onder mijn voet.
  • met steunzolen bereik ik altijd hele goede resultaten. Ik was de uitzondering op die regel.

In plaats van minder klachten, ontwikkelde ik steeds meer klachten. Vooral nadat mijn relatie was verbroken ging het hard.
Hierdoor was ik bang om in de toekomst niet meer zelfstandig te kunnen wonen. Want met elke blessure of ziekte, leverde ik weer wat in. Ik vond het leven echt niet leuk en mensen zagen mij niet meer lachen.

 

De verandering

 

Dat ik geen klachten meer heb, is nu realiteit.
De verandering kwam op het moment dat ik ook nog eens mijn werk kwijtraakte door een fusie en reorganisatie. Ik ontmoette iemand die zei dat ik geen succes kon maken van een nieuwe functie omdat ik zoveel met mij meedroeg uit het verleden.

Ik was sceptisch, terwijl ik bij een psycholoog liep, had ik immers steeds meer klachten ontwikkeld.
Toch kon ik met deze techniek wel snel van alles uit mijn systeem krijgen. En tot mijn verrassing, kon ik daardoor ook weer meer dingen die ik na de aanrijding niet meer kon. Ik kreeg weer plezier in het leven, mensen zagen mij weer lachen. En vooral, geen angst meer voor de toekomst.

Deze techniek heb ik mij eigen gemaakt en daar help ik jou ook mee. Zodat jij ook zonder klachten door het leven kunt.

 

Wat wil jij?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Heb je net als ik geleerd om je emoties in te slikken? Lees dan al mijn blogs rond dit thema.