Geen zorgen voor de dag van morgen, het is verspilde energie. Energie die je beter kunt gebruiken om de dingen te doen die je moet doen. Denk daarbij aan je werk, familie, hobby’s, therapie oefeningen, allemaal zaken die na een aanrijding minder makkelijk gaan.

Maar ook daar wil je niet al je aandacht en energie aan kwijt zijn. Je wil ook nog, net als vroeger, tijd en vooral energie hebben voor de dingen die jij leuk vindt om te doen. Die dingen waardoor jij je energie kunt opladen omdat ze ontspanning zijn voor jou.

Wat als je nu eens op een makkelijke en snelle manier aan de slag kunt gaan met het oplossen van je zorgen voor wat je nog allemaal te wachten staat?
Ik maakte mij veel zorgen over de toekomst.
Omdat de bedrijfsarts de WAO in het vooruitzicht had gesteld, was ik bang dat ik mijn werk en huis kwijt zou raken. En ik was bang dat ik volledig afhankelijk van anderen zou worden omdat ik dingen niet meer zou kunnen doen.
Na die boodschap ging het nog verder bergafwaarts met mij. Maar op een dieptepunt, kwam de oplossing. De oplossing was al mijn ingeslikte emoties opruimen. Al na de eerste keer merkte ik verbetering en mijn omgeving merkte het na een paar weken ook. Nu maak ik mij hierdoor geen zorgen meer voor de dag van morgen.

 

De oplossing van de zorgen van morgen

 

Wat de oplossing was, was alles wat ik van kleins af aan niet had mogen laten zien, oplossen.
Als kind leerde ik al dat ik niet mocht huilen. Dus mijn verdriet tonen was er niet bij, zelfs niet bij de begrafenis van mijn vader. Want ik moest decorum bewaren, hoorde ik van mijn moeder.
Wanneer ik ergens boos over was, moest ik het maar achter mij laten. Datzelfde gold voor een teleurstelling. Ik hoorde dat het niet zo belangrijk was, dus waar zou ik mij druk over maken?

Wat je voelt en alsmaar inslikt, moet er op de een of andere manier uit. Zo niet, dan blijft het in je lichaam zitten en zorgt het voor verstoppingen in je energiebanen. Hierdoor krijg je steeds meer klachten, zonder dat er altijd direct een medische oorzaak voor is. De wisselwerking tussen hoe het lichamelijk met jou gaat en mentaal is enorm groot. Gaat het op het ene gebied niet goed, dan gaat het op het andere gebied ook niet goed.

Door zachtjes op de accupunctuurpunten te kloppen, heb ik heel erg veel opgelost. Zoveel dat ik erna van alle klachten en medicijnen af kwam.
Wat een opluchting was dat, want hierdoor maakte ik mij ook geen zorgen meer over later.

Door mij te verdiepen in deze techniek, kan ik jou helpen om ook minder last te hebben van je klachten. Het gevolg is dat je minder somber bent, de dingen kunt doen die je leuk vindt, waardoor je positiever in het leven staat. En dat vergroot je zelfvertrouwen.

 

Wanneer roep jij je toekomstzorgen een halt toe?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Voel jij je machteloos en moedeloos? Lees alle blogs over dit onderwerp.