Ik accepteer de situatie niet, omdat ik van mening ben dat wat er toegezegd was, het volledige herstel, niet was bereikt.
Als ik nog steeds pijn heb, dingen niet kan zoals voor ik werd aangereden, dan ben ik toch niet volledig hersteld?
Wat als er geen vooruitgang zit in mijn situatie, maar er wel gezegd wordt door een arts dat hij met steunzolen altijd goede resultaten mee bereikt?

Kortom, ik was een opstandige vrouw die de situatie niet accepteerde, maar vocht om weer de Karin te worden die ze was voor ze werd aangereden.
Eentje die zonder kussentje onder haar voet in bed kon liggen.
Die zonder naar de grond te kijken kon lopen, gewoon de hele dag op stap kon gaan. Of op een zachte ondergrond kon lopen, zoals op de foto.
En dat ik gewoon kon klussen en tuinieren.

 

Ik accepteer de situatie niet zoals die nu is

 

Ja, zo zat ik echt in elkaar. Ik wilde dat de voorspellingen uitkwamen die er in het ziekenhuis en door artsen waren gedaan.
Maar wat ik toen nog niet wist, was dat ik het mijzelf alleen maar moeilijker maakte. Want ik wilde dingen veranderen, die ik niet kon veranderen.
En juist doordat ik mij daar tegen afzette, konden de klachten toenemen. Ik luisterde niet naar mijn lichaam.

Inmiddels luister ik wel naar mijn lichaam. Want ook nu kan ik mij snijden of mijn hoofd stoten. Dus even pas op de plaats maken en rust nemen. Dan is het ongemak ook zo over.
Ja, dat is een hele verandering als je geleerd hebt om altijd door te gaan, wat er ook gebeurt. Of eerst het werk afmaken en dan pas tijd voor ontspanning.

Ik kan nu de dingen die spelen gelijk oplossen, het worden geen problemen. Dat is iets wat ik jou ook leer, dus je leert jezelf te helpen.
De oorzaak dat ik niet er overheen kwam, was dat ik niet geleerd had om mijn emoties en gevoelens te uiten. Dus ik luisterde er ook niet naar.
Dat kan een hele tijd goed gaan, maar op een bepaalt moment wil je lichaam toch dat je luistert. Als je dan alles gaat opruimen, komt er ruimte zodat alle energie weer vrijuit door je lichaam kan stromen. En als dat gebeurt, dan verdwijnen de klachten ook.

 

Wil jij kijken wat je kunt veranderen aan jouw situatie?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Lees al mijn blogs over boosheid loslaten.