Kerst, de mooiste tijd van het jaar? Ik vind het heel erg leuk om mijn huis in kerstsfeer te brengen. Wachtte ik vroeger tot na Sinterklaas, tegenwoordig doe ik het de eerste Advent.
Maar de verplichtingen rond de feestdagen, maakten jarenlang dit niet tot de gezelligste tijd van het jaar. Wanneer gaan we naar welke kant van de familie? Op de een of andere manier wilden beide kanten jaar in jaar uit dezelfde dag dat we kwamen eten. Welke keuze we ook maakten, de andere kant was er niet blij mee en liet dat duidelijk weten.

 

Kerst, de mooiste tijd? ECHT NIET!

 

Als jij die zin er achter zet, heb je al een zeer duidelijke emotie te pakken. Zeker als je het zo nadrukkelijk zegt zoals ik het in de kop heb geschreven.
Tijd om eens te voelen waarom je dat zegt of denkt. Is het omdat je alleen bent met de kerstdagen? Of is het omdat je net iemand die je lief is hebt verloren? Of omdat je geen geld hebt om iets extra’s te doen? Misschien ben je wel ziek, kan dit je laatste kerst zijn.

 

Samen aan de slag gaan om het op te lossen?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Geldt voor jou decembermaand = feestmaand niet, kijk dan wat ik nog meer geschreven heb.