Kijk eens wat ik kan, soms is namelijk niet zicht baar wat je kunt. Als je na een tegenslag terugkomt, zien anderen niet wat je ervoor doet. Ze zien alleen wat je niet (meer) kunt of nog niet kunt.

Als je tegen mij gezegd zou hebben dat ik met iemand de bergen in zou gaan en een wandeling maken. Dan had ik een paar jaar geleden je ook echt wel voor gek verklaard. Dat was echt iets wat ik niet kon.

Dat is veranderd toen ik in aanraking kwam met EFT, ook wel tapping genoemd, waarna ik steeds meer kon.

Nadat ik was aangereden, moest ik soms nadenken hoe ik mijn voet moest afwikkelen.
En ik keek constant naar de grond om niet op een ongelijk iets te stappen, want dan kon ik een week nagenieten.
Pas als ik onderweg was, wist ik of ik een goede of slechte dag had, of ik lang kon lopen of eigenlijk niet.
En door alle aandacht die ik moest besteden aan het lopen, was een praatje onderweg niet iets wat ik kon doen.

 

Kijk eens wat ik kan en lang niet kon

 

Nu speelt dat niet meer en durf ik met anderen op stap te gaan, zelfs als ik niet weet wat we onderweg tegenkomen.
Onderweg kan ik rustig een gesprek voeren. Soms is er een stukje waar ik al als kind mijn aandacht bij moest hebben, bijvoorbeeld bij een afdaling, dan val ik even stil. Want 2 dingen tegelijk doen, lukt nog steeds niet echt.

Een ander groot verschil is dat ik nu geen last heb van het stappen op een ongelijke steen of op een takje.
Ook van een andere blessure herstel ik veel sneller dan in het verleden.

Deze veranderingen gun ik iedereen. Dat is de reden waarom ik met mijn praktijk ben begonnen. Ik ben hierdoor namelijk weer vrolijker, want ik kan meer. Ik hoef mij geen zorgen te maken over de toekomst of dat ik iets wel of niet kan.

 

Waar wacht jij nog op?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Klik op de link als je meer wilt lezen over je angst de baas.