Vakantie voorpret, de een verheugd zich op de vakantie en de ander ziet er als een berg tegenop.

Voorpret is er als je weet dat wat je gaat doen leuk en gezellig wordt. Als je vooraf geen problemen kunt bedenken, hooguit dat het weer spelbreker kan zijn. Je gaat ergens naar toe waar je nog niet eerder bent geweest en kijkt er naar uit om wat nieuws te ontdekken. Of je gaat naar een vertrouwd adres waar jij je thuis voelt en kunt ontspannen.

Alleen is er voor jou weinig voorpret als je verwacht dat het niet leuk en gezellig wordt. Wanneer je vooraf allerlei problemen voorziet op grond van eerdere ervaringen. Je gaat met anderen op stap die geen rekening met je houden. Of je verwacht dat je constant over je grenzen heen gaat om mee te doen. Zodat je na je vakantie nog harder toe bent aan vakantie dan ervoor.

Wat je voelt door de eerdere ervaringen, kun je eenvoudig ombuigen.

 

Vakantie voorpret of help?

 

Het ombuigen van hoe jij je voelt over de naderende vakantie kan op een snelle en effectieve manier gebeuren.
Door terug te gaan naar een herinnering van een eerdere vakantie en dan te kijken wat je voelt als je daaraan terugdenkt. Dat is waar we mee aan de slag gaan en je krijgt van mij de opname van onze sessie. Zo kun je at je voelt helemaal terugbrengen naar 0, dat je niets meer voelt reageren. Of je gebruikt het om zelf aan de slag te gaan met een andere herinnering die pijn doet. Maar vooral, je kunt het erbij pakken als er weer iets gebeurt, zodat je er geen last van krijgt.

Omdat ik online werk, kun je zelfs op je vakantieadres geholpen worden als je internet hebt.

En ja, het werkt echt snel. Toen ik met deze techniek in aanraking kwam, was dat in augustus. Op vrijdag de eerste sessie en maandag ging ik een mid-week weg. En ik had toen al minder last van een verstopte neus met lopen. Daarnaast kon ik al iets gemakkelijker lopen. Dat zorgde er voor dat ik die dagen mij geen zorgen maakte of ik een goede of slechte dag had. Of ik lang bij strandtenten zou zitten of langs de zee kon lopen, daar maakte ik mij al geen zorgen meer over.

 

Waar wacht jij nog op?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

 

Heb jij behoefte aan meer liefde voor jezelf en minder streng zijn voor jezelf? Lees dan deze blogs over eigenliefde.