Loop jij met je ziel onder je arm?

 

Over 3 weken is dat verleden tijd!

 • Soul Body FusionHeb je iets schokkends meegemaakt?
 • Voel je verlies, verdriet of teleurstelling?
 • Heb jij een negatief beeld van jezelf?
 • Ervaar je stress en pijn?

Misschien is de verbinding tussen je ziel en lichaam niet meer goed en volledig in orde.
Je ziel heeft zijn plekje in jouw lichaam gevonden, maar soms gebeuren er dingen waardoor die losschiet.

Ik heb zelf ervaren dat dit kan gebeuren toen ik op de fiets werd aangereden door een auto. Ik voelde iets wegschieten uit mijn lichaam op het moment dat ik geraakt werd. En ik voelde dat dit weer langzaam terugkeerde na de eerste schrik.

 

Wil jij je weer lekker in je vel zitten?

 

Soul Body FusionWil jij af van de gevoelens die je somber maken en ervoor zorgen dat jij je draai niet kunt vinden?

Dat is iets dat ik in 3 weken tijd met 3 afspraken voor je kan doen. Het mooie is dat jij er alleen de tijd voor hoeft te nemen op het afgesproken moment. En daarna wat extra water drinken.

Klinkt je dat ongelofelijk in de oren? Toch is het mogelijk door een techniek die Soul Body Fusion ® heet. Hierbij vraag ik aan jouw ziel om weer terug te keren in jouw lichaam. Als je ziel dat doet, kijkt die waar jij op dat moment de meeste behoefte aan hebt.
Zelf heb ik heling mogen ervaren op een stuk hartenzeer en op de aanrijding.

“Ik help vrouwen die na een ongeluk in een neerwaartse
spiraal zijn gekomen dat te stoppen en om te buigen.”

Zonder inspanningen toch mijzelf helen

 

Soul body fusionIk heb Soul Body Fusion® uit het gelijknamige boek van Jonette Crowley geleerd. Ik heb dit boek nu een paar keer gelezen en lees elke keer weer andere dingen die mij opvallen.
Het was goed om te doen, ik heb gelijk meer rust en kalmte gemerkt. Oude pijntjes voelde ik tijdens of na de sessie nog even, maar daarna niet meer.

Na enige tijd wilde ik toch wel eens weten hoe het voelt als een ander mij de sessie geeft. En eigenlijk ook wel als ik een ander de sessie geef.
Ik heb daarom de workshop gevolgd om een andere persoon, een dier of voorwerp te kunnen behandelen.
Na deze workshop ga je samen verder om de serie van 3 sessies af te maken. Hierdoor heb ik ook geleerd om hiermee op afstand te werken. Het kan telefonisch, maar online, zodat ik je kan zien, vind ik prettiger.

Hierna heb ik nog extra groeimiddagen gevolgd om mij  verder te verdiepen. Deze waren heel mooi en intens, de kracht van de groep en soms ook buiten geeft een extra dimensie aan deze middagen. En het gaf op een sterke manier nog een extra stukje heling. 

Ik pas Soul Body Fusion® geregeld toe. Vooral als ik het druk heb en wat extra hulp kan gebruiken om mij te ontspannen.

 

Ervaringen na Soul Body Fusion®

 

“Ik voel me rustiger, meer ontspannen.”

“Ik kan nu gemakkelijker van de koolhydraten afblijven met het lijnen.”

“Mensen gaan nu anders met mij om. Ze zijn aardiger en houden meer rekening met mij.”

Drie ontvangen reacties

Na dat ik bij jou ben geweest voor Soul Body Fusion sessie gaat het een stuk beter met mij. Ik ben veel rustiger ook als er mensen in mijn omgeving zijn die mijn energie proberen te gebruiken. Ook maak ik mij veel minder zorgen en heb ik het gevoel dat het goed komt. Dank je wel voor de keuze van Soul Body Fusion sessie. Ik ga zeker ook de workshop volgen.  Het fijne van deze sessie dat je niet hoeft te spitten in het verleden, maar gewoon aanwezig te zijn tijdens de sessie.

 Ik ben heel blij dat ik dit heb mogen ervaren.

Mercedes

 

Je eigen ziel weet wat goed voor je is

 

Soul Body Fusion ®

Jonette Crowley: “Het ontbrekende stuk voor healing en meer.”

Soul Body Fusion ® is een techniek waarbij je eigen ziel bepaalt wat er gebeurt, die weet wat jij op dit moment nodig hebt.
Ik heb daar geen invloed op, ik schep alleen de mogelijkheid. Dit doe ik met de intentie de energie om ons heen gericht te sturen.
Jij hebt er ook geen invloed op, maar wees gerust, je krijgt niet meer dan je aankunt. Dat weet ik uit eigen ervaring.

Je kunt verschillende veranderingen opmerken, zoals:

 • Je staat steviger in je schoenen.
 • Beter je grenzen aan kunnen geven.
 • Je hebt meer zelfvertrouwen.
 • Erna heb je meer energie of je voelt je gezonder.
 • Je voelt je blijer of gelukkiger.
 • Paranormale gaven kunnen zich ontwikkelen.

Iedereen ervaart wat anders. Dit zijn enkele voorbeelden van wat kan gebeuren. Het kan zijn dat jij wat anders ervaart. Of dat je niet direct grote veranderingen ziet, maar pas later merkt welke veranderingen er zijn.
Mensen die heel veel last hebben van prikkels, kunnen er minder last van hebben na Soul Body Fusion®. Bijvoorbeeld mensen met een vorm van autisme of hoog sensitieve personen. Als zij een workshop volgen, kunnen ze de dag ermee beginnen en ze kunnen daardoor minder last hebben van alle prikkels. Of je kunt het als ouder toepassen op je kind.

Wil jij nog lang met je ziel onder je arm lopen?

 

 Dit wil ik niet meer.

 

 

Blijf niet langer met je ziel onder je arm lopen

 

Misschien durf of kun je nu nog niet bij je gevoel komen. We kunnen gewoon laten gebeuren wat er nodig is om je lichaam tot heling aan te zetten. Jij hoeft alleen maar te zitten en te ervaren. Ik leg mijn vingers op jouw vingers en maak het zo mogelijk dat je ziel weer terugkomt in je lichaam. Na 10 minuten houden we kort pauze en drinken we water, daarna zitten we nog een keer 10 minuten tegenover elkaar. Als er emoties omhoogkomen, kunnen we daar aandacht aan besteden door het los te kloppen.

Hierbij geldt:

 • Gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking van 10 minuten.
 • Online of in de praktijk af te spreken.
 • Na aanmelding ontvang je een intake-formulier om thuis alvast in te vullen.

Tijdens het Corona virus werk ik uitsluitend online.

Soul Body Fusion​Pakket met je ziel onder je arm

 

We spreken gelijk voor 3 keer af in 3 weken tijd, in de praktijk of online.

1 week na de eerste sessie doen we de tweede sessie.
2 weken na de tweede sessie doen we de derde en laatste sessie.
Tijdens en na de afspraak is het belangrijk om genoeg water te drinken.

De prijs voor 3 sessies van een uur is € 225,00.

Veel gestelde vragen

 

Word je vergoed door de zorgverzekeraars?

Ik word niet vergoed. Als je bij mij komt, is dat een investering in jezelf. Of een investering die je voor je kind doet.

Heb ik een verwijzing nodig?

Je hebt geen verwijzing nodig als je bij mij een afspraak wilt maken.
Als we de eerste afspraak hebben gemaakt, krijg je van mij een formulier om in te vullen en als je bij mij komt mee te nemen. Bij een online afspraak mail je het ingevulde formulier aan mij terug.

Waarom werk je met een pakket?

Soul Body Fusion® bestaat uit 3 sessies, vandaar dat ik dit als totaalpakket aanbied.

Behandel je ook kinderen?

Ik behandel ook kinderen en dieren.

Wil jij je niet langer met je ziel onder je arm lopen?

 

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

Akkoord

11 + 11 =

 

Je mag mij ook bellen op 06-17909495 of mailen naar karin@leegjerugzak.nl.

Mijn afspraken maak ik van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 17.00 uur.
Je hoeft niet naar mijn praktijk te komen, we kunnen ook een sessie afspreken via Skype.
Afspraken die niet 48 uur van te voren zijn afgezegd, breng ik in rekening.

 

Wil je meer weten over Soul Body Fusion®?

 

Lees dan hier mijn blogs:

Soul body fusion ®Wanneer je deze techniek zelf wilt leren, kun je onder andere in Driel bij Arno van Dijk terecht.
Als je de workshop hebt gedaan, kun je anderen een Soul Body Fusion ® sessie geven.
Dit is aan te raden voor ouders die hun kinderen dagelijks voor ze naar school gaan kort willen behandelen.
Je kunt meer informatie vinden op: https://www.urpichai.nl/

Kijk voor meer informatie op de Nederlandse website http://soulbodyfusion.nl/
of de Engelstalige website van Jonette Crowley:  https://centerforcreativeconsciousness.com/soul-body-fusion-2/.